Canon introduceert Océ ColorStream 3000Z en Océ ImageStream 2400

imagestream2400_colorstream3000Z

Canon heeft de nieuwe Océ ColorStream 3000Z-serie en de Océ ImageStream 2400 onthuld tijdens de Hunkeler Innovationdays 2015 (23-26 februari). De Océ ColorStream 3000Z-serie biedt de kwaliteit en de veelzijdigheid van de ColorStream 3000-serie voor kleine omgevingen, terwijl de Océ ImageStream 2400 de technologie die met de Océ ImageStream 3500 is geïntroduceerd beschikbaar stelt voor een breed scala aanvullende toepassingen. 

Océ ColorStream 3000Z-serie

De nieuwe Océ ColorStream 3000Z-serie is het kleinste rotatieve full colour inkjetsysteem met grote capaciteit op de markt. Deze high-speed inkjet-engine bevat dezelfde eigenschappen als de bestaande Océ ColorStream 3000-serie, maar neemt 30% minder ruimte in beslag, zodat deze ideaal past in krappe werkomgevingen. De serie bestaat uit vier systemen, die tussen 48 en 127 meter en 324 tot 1.714 pagina's van A4-formaat per minuut produceren. De serie werd gepresenteerd tijdens het evenement waarbij ook allerlei voorbeeldtoepassingen werden gedemonstreerd, waaronder gepersonaliseerde catalogi voor de detailhandel, brochures, exemplaren van de Canon Cross Media Guide en de dagelijkse uitgave van het VISCOM-verslag.

Océ ImageStream 2400

De Océ ImageStream 2400 vormt een uitbreiding op de ImageStream-serie, die innovaties op het gebied van high-speed inkjettechnologie combineert met nieuwe inktsamenstellingen. Daardoor kan op gecoat en ongecoat offsetprintmedia en lichtgewicht papier worden geprint. Dat betekent dat grafische bedrijven offsetproductielijnen en digitale productielijnen door elkaar kunnen gebruiken zonder twee verschillende soorten papier te moeten gebruiken en zonder in te boeten op productiviteit. Dankzij de Océ ImageStream 2400 is deze technologie nu beschikbaar voor toepassingen waarbij een printbreedte van 516 mm en maximale printsnelheden van 160 meter per minuut vereist zijn, wat gelijkstaat aan maar liefst 2.154 pagina's van A4-formaat per minuut.  Dit apparaat is geschikt voor allerlei hoogwaardige toepassingen, zoals boeken, brochures, tijdschriften en catalogi. Dit model levert de vertrouwde kwaliteit van offsetprinten, naast de kracht en veelzijdigheid van een digitale workflow, waardoor kleine of gecombineerde oplages, gepersonaliseerde content en print-on-demand allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!