work-team-graph-whiteboard

Onze duurzaamheidsbenadering

Onze benadering van duurzaamheid is erop gericht om de positieve kracht van imagingtechnologie en -diensten te benutten en te vergroten.

Onze strategie

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie, bijvoorbeeld over hoe wij speerpunten hebben geïdentificeerd en gecategoriseerd.

PDF downloaden

compass-and-map-in-hand-of-person

Onze prestaties

Lees meer over de doelstellingen die wij ons hebben gesteld voor de verbetering van onze prestaties op het gebied van duurzaamheid voor 2020. Onze duurzaamheidsprestaties hebben ervoor gezorgd dat Canon al vier jaar op rij de EcoVadis Gold rating status heeft.

Duurzaamheidsdoelstellingen

Duurzame prestaties

race-track

Onze klanten

Onze duurzaamheidsinitiatieven zijn erop gericht om de toegevoegde waarde die Canon voor haar klanten heeft, te maximaliseren. Bekijk hoe wij dit waarmaken.

PDF downloaden

Key-Solution-2_570x652

Canon Global

Onze EMEA duurzaamheidsstrategie draagt bij aan Canon's wereldwijde aanpak op het gebied van duurzaamheid. Deze aanpak wordt toegelicht in de meest recente uitgave van ons wereldwijde duurzaamheidsrapport.

Bekijk de strategie

Duurzaamheidsrapport

canon-global

Naleving en beleid

Onze duurzaamheidsstrategie is gebaseerd op de levering van wat wij 'brilliant basics' noemen. Dit bestrijkt alle vlakken van relevante compliance en certificering. Wij hebben ook een beleid ontwikkeld gericht op continue verbetering van onze aanpak van sociale en milieueffecten: