work-team-graph-whiteboard

De duurzaamheidsbenadering van Canon

Canon's benadering tot duurzaamheid is ontworpen om de problemen aan te pakken die de meeste impact hebben op Canon's mogelijkheid om de positieve kracht van beeldtechnologie en diensten te laten groeien.

Canon's strategie

Lees meer over Canon's duurzaamheidsstrategie, bijvoorbeeld over hoe Canon speerpunten heeft geïdentificeerd en gecategoriseerd.

PDF downloaden

compass-and-map-in-hand-of-person

Canon's prestaties

Lees meer over de doelstellingen die Canon heeft vastgesteld voor de verbetering van prestaties op het gebied van duurzaamheid voor 2020.
Canon's duurzaamheidsprestaties hebben er al voor gezorgd dat Canon de EcoVadis Gold rating al vier jaar achter elkaar heeft behaald.

Duurzaamheidsdoelstellingen

Duurzame prestaties

race-track

Canon's klanten

Canon's duurzaamheidsinitiatieven zijn ontworpen om de waarde die Canon voor haar klanten heeft, te maximaliseren. Bekijk hoe Canon dit bereikt.

PDF downloaden

Key-Solution-2_570x652

Canon Global

De EMEA duurzaamheidsstrategie van Canon draagt bij aan Canon's wereldwijde aanpak op het gebied van duurzaamheid. Deze aanpak wordt uitgelegd in Canon's meest recente wereldwijde duurzaamheidsrapport.

Bekijk de strategie

Duurzaamheidsrapport

canon-global

Naleving en beleid

Canon's duurzaamheidsstrategie is gebaseerd op de levering van wat Canon 'brilliant basics' noemt. Dit bestrijkt alle vlakken van relevante naleving en certificering. Canon heeft ook een beleid ontwikkeld om zeker te zijn van een continue verbetering van haar beheer van sociale en milieueffecten: