Support voor onze zakelijke klanten

Hieronder vindt u alle relevante contactinformatie voor onze zakelijke klanten.

Voor Canon Business Center klanten:
Bent u klant van een Canon Business Center en heeft u een storing of een ander vraag? Klik dan hier voor een overzicht van al onze Canon Business Centers.
--------------------------------------------------------------------------------
Voor Canon-klanten:
Voor Service aanvragen, bestellingen van toner en andere verbruiksmaterialen en het doorgeven van adreswijzigingen kunt u bellen naar Canon Services en Support: 088-7322666.

Voor het doorgeven van tellerstanden kunt u gebruikmaken van de tellerstandkaarten of van onze eMaintenance service.

Canon Self Service portal
Via de Canon Self Service portal kunt u online uw service aanvragen indienen en uw tellerstanden doorgeven. Klik hier voor het aanvragen van een account of om in te loggen op de portal.
--------------------------------------------------------------------------------
Voor voormalig Océ-klanten:

Service aanvragen

Klanten die tot 2 oktober 2012 klant waren bij Océ, kunnen hun service aanvragen melden bij de afdeling Klantenservice: 073-681 55 00 of via de Web portal Océ Online Service (OOS).

Tellerstanden
Voor het doorgeven van tellerstanden gebruikt u de online tool, belt u naar 073-681 53 27 of mailt u naar tellerstanden-nl@canon.nl .

Verhuizing of wijziging contactgegevens
Wilt u een verhuizing doorgeven of een wijziging in uw contactgegevens? Stuur een e-mail met de nieuwe contactgegevens naar: adreswijziging@canon.nl .

Océ supplies en media
Voor het bestellen van supplies en media kunt u gebruik maken van onze webshop via www.direct-supplies.nl.
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid contact op te nemen met onze afdeling Supplies via tel. nr. (073)-681 52 22 of mailen naar: isbestellingen-nl@canon.nl

--------------------------------------------------------------------------------
Trainingen
Wilt u getraind worden in het gebruik van uw Océ of Canon product of software? Kijk dan op de trainingspagina. Bel voor meer informatie 073- 681 58 51 of mail naar opl-nl@canon.nl .