De Linda camera bag is speciaal door Stella McCartney ontworpen voor de Canon EOS 100D White en combineert mode en technologie met creativiteit en stijl.

Deze stijlvolle box-vormige tas is uitgevoerd in een combinatie van matte, neutrale kleurtinten en een metallic afwerking en is speciaal ontworpen voor 's werelds kleinste spiegelreflexcamera, de Canon EOS 100D White. De chique EOS 100D is de perfecte camera voor iedereen die de wereld van fotografie wil verkennen, ongeacht hun ervaring.

De cameratas is vernoemd naar Stella’s moeder Linda, een fotografe, en is voorzien van een verstelbare riem om over de schouder te worden gedragen of als handtas te worden gebruikt.

De tas is functioneel zonder concessies te doen aan stijl en is trouw aan Stella McCartney's vegetarische filosofie. Hij is volledig diervriendelijk en vervaardigd uit een innovatief Eco Alter nappaleren alternatief dat een natuurlijke plantaardige oliecoating heeft die minder schadelijk is voor het milieu.

De Linda camera bag zal samen met de EOS 100D White vanaf november 2014 alleen verkrijgbaar zijn via Bconnect in de Bijenkorf (vestigingen Rotterdam en Eindhoven) en See Buy Fly winkels en de Capi winkel op Schiphol Plaza.