Simplify, plug and play solutions

Simplificeer - Plug & play-oplossingen om complexe administratieve processen te vereenvoudigen

Uitdagingen

Zonder de juiste tools wordt uw tijd gemakkelijk door tijdrovende beheertaken opgeslokt. Als u bijvoorbeeld niet over interne IT-expertise beschikt, is het moeilijker om met de steeds complexer wordende documentverwerkingstechnologie om te gaan. En de medewerkersproductiviteit neemt af als extern werkende medewerkers niet gemakkelijk toegang hebben tot noodzakelijke documenten.

De plug & play–oplossingen van Canon vereenvoudigen administratieve processen zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon ONVZ heeft geholpen hun printfaciliteiten te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en kosten en verspilling te verminderen.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon u kan helpen uw activiteiten te vereenvoudigen

Neem contact op

Onze diensten en producten

Managed Print Services voor het MKB

Managed Print Services voor kleine en middelgrote bedrijven
Verhoog de productiviteit door personeel niet te belasten met het beheer en onderhoud van uw printfaciliteiten. Canon zorgt dat uw systemen geoptimaliseerd en voor het beoogde doel geschikt zijn en biedt u een beter inzicht in uw printgewoonten, waardoor u kosten kunt besparen en verspilling kunt tegengaan.

Efficiënt printen van documenten

efficiënte documentuitvoer
Help uw medewerkers hun werk slimmer te doen door hen tools te geven die ervoor zorgen dat zij snel en eenvoudig printopdrachten kunnen uitvoeren vanaf elk systeem binnen het netwerk. Met onze secure release-technologie kunnen medewerkers bovendien van dezelfde printer gebruikmaken, zonder dat dit afbreuk doet aan de beveiliging van vertrouwelijke informatie.

Mobiel werken

mobiel kantoor
Laat uw medewerkers documenten printen, scannen en verwerken op iedere locatie. Dit leidt tot minder vertraging en fouten, een hogere productiviteit en een betere klantenservice. Door de behoefte aan papieren documenten te verminderen, besparen de oplossingen van Canon voor mobiel werken u tijd en geld en profiteert u tevens van een betere beveiliging van uw gegevens.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Plug & play oplossingen - Simplificeer