Simplify, plug and play solutions

Simplificeer - Plug & play-oplossingen om complexe administratieve processen te vereenvoudigen

Uitdagingen

Zonder de juiste tools wordt uw tijd gemakkelijk door tijdrovende beheertaken opgeslokt. Als u bijvoorbeeld niet over interne IT-expertise beschikt, is het moeilijker om met de steeds complexer wordende documentverwerkingstechnologie om te gaan. En de medewerkersproductiviteit neemt af als extern werkende medewerkers niet gemakkelijk toegang hebben tot noodzakelijke documenten.

De plug & play–oplossingen van Canon vereenvoudigen administratieve processen zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon ONVZ heeft geholpen hun printfaciliteiten te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en kosten en verspilling te verminderen.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon u kan helpen uw activiteiten te vereenvoudigen

Neem contact op

Onze diensten en producten

Managed Print Services voor het MKB

Managed Print Services voor kleine en middelgrote bedrijven
Verhoog de productiviteit en verminder kosten en verspilling door medewerkers tijdrovende printbeheertaken uit handen te nemen. Ontdek hoe u met de oplossingen van Canon's Managed Print Services sneller en slimmer kunt werken.

Efficiënt printen van documenten

Efficiënt printen van documenten
Help uw personeel sneller en slimmer te werken door een printservice te ontwikkelen, waarmee printopdrachten vanaf elk apparaat binnen uw netwerk kunnen worden verzonden.

Mobiel werken

mobiel kantoor
Stel uw medewerkers in staat sneller en slimmer te werken door ze documenten te laten printen, scannen en verwerken, waar ze zich ook bevinden.

Office Security

Kantoorbeveiliging
Bescherm uw documenten en voorkom gevaarlijk verlies van gegevens door te investeren in onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Plug & play oplossingen - Simplificeer