Inspirerende showcases

Piet Hein Eek -
PlyWood Printcollectie

De PlyWood Printcollectie, ontworpen door ontwerper Piet Hein Eek, bestaat uit meubels zoals salontafels, krukjes en kastjes met bijzondere prints en structuren. Van meubels met een structuur van sloophout of verbrand hout tot meubels waarop kleuren en beelden zijn geprint.

Piet Hein Eek - PlyWood Printcollectie
Frits Eldik - High Speed Imagination

Frits van Eldik -
High Speed Imagination

Frits van Eldik fotografeerde met zijn Canon EOS digitale spiegelreflexcamera de geweldige dynamiek van de autosport voor zijn showcase HIGH SPEED IMAGINATION.

Bas Meelker -
Dutch Delight

Bas Meelker fotografeerde met zijn Canon EOS 5D Mark III camera verschillende streken in Nederland voor zijn showcase Dutch Delight. Deze schitterende foto’s zijn geprint met de 12-kleuren Canon imagePROGRAF iPF6450 grootformaat printer op Canon Satin PhotoPaper 240 g/m².

Bas Meelker - Dutch Delight
Illustratie van Océ Arizona grootformaat printtoepassingen

Illustratie van Océ Arizona -
grootformaat printtoepassingen

Bekroonde Océ Arizona UV flatbed printers vormen het perfecte platform voor vernieuwing. De Océ Arizona-serie UV flatbed printers maken een breed scala aan superieure printtoepassingen mogelijk, waaronder technologieën als vernis, printen met witte inkt en een keuze aan slimme snij-accessoires.