Scannen met uniFLOW

Haal meer uit uw Canon-apparatuur met uniFLOW: het softwareplatform dat uw print- en scanmanagement vereenvoudigt. Het modulaire ontwerp en de naadloze integratie met Canon-apparaten bieden onovertroffen mogelijkheden om één passend platform te maken om zowel de print- en scantaken binnen de kantooromgeving te beheren als de opdrachten voor de reprografische afdeling. 

uniFLOW beslaat het complete scanproces: van rechtstreeks scannen vanaf een apparaat en moeiteloze documentverwerking met een krachtige scanner tot de verspreiding ervan naar elke ondersteunde bestemming.

Eenvoudig scannen vanaf uw Canon-apparatuur

Ga voor een moeiteloze scanervaring met een consistente interface op alle compatibele Canon-multifunctionals en All-in-One printers (imageRUNNER ADVANCE, imageRUNNER en i-SENSYS) en Canon-netwerkscanners (imageFORMULA ScanFront) met een ultracompact design en betrouwbare papierinvoer.

Easy Scanning

Gepersonaliseerd scannen

'Gepersonaliseerde scanworkflows': gebruikers zien alleen de relevante workflows, ongeacht op welk apparaat zij zich binnen het bedrijf aanmelden. De uniFLOW-beheerders kunnen eenvoudig machtigingen instellen voor het toegangsbeheer van workflows voor iedereen of een specifieke afdeling, groep of gebruiker.

Beveiligd scannen

Voorkom ongeautoriseerd gebruik van apparaten met flexibele aanmeldingsopties, zoals aanmelden met een kaart, gebruikersnaam/wachtwoord, PIN-code, taakcode of anoniem aanmelden. De toegang tot scanfuncties kan per gebruiker worden ingesteld. Hierdoor blijft uw gevoelige en vertrouwelijke bedrijfsinformatie beschermd. De audit trail van scantaken wordt vastgelegd voor het maken van rapporten.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Moeiteloos scannen

Een eenmalige aanmeldfunctie biedt toegang tot scan- en printfuncties op MFP-apparatuur en garandeert efficiënte bedrijfsprocessen. Zodra de gebruiker is aangemeld, kan hij eenvoudig scannen via een intuïtieve en handige gebruikersinterface die op alle apparaten hetzelfde is. Dankzij een voorbeeldweergave op het scherm kunnen gebruikers hun scan controleren.

Snelle, flexibele verwerking van gescande documenten

Automatiseer eenvoudig de conversie van gescande afbeeldingen naar doorzoekbare, gestructureerde en extreem gecomprimeerde documenten met uniFLOW. Gescande documenten worden klaargemaakt voor bewerking, archivering of integratie in uw systemen.

Minimaal uniFLOW-versie 5.4 is vereist voor compatibiliteit met ScanFront-netwerkscanners. Neem vandaag nog contact op met uw erkende Canon-reseller of System Integrator voor meer informatie over uniFLOW. Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Hoe wilt u dat er contact met u opgenomen wordt?

Selecteer
  • Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout