Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Deze snelle en compacte kleurennetwerkscanner is ontworpen om de productiviteit te verhogen en het delen van informatie te vereenvoudigen. Door zijn stijlvolle en robuuste ontwerp is dit apparaat ideaal voor drukke kantoren of omgevingen met direct klantcontact.

Voordelen

 • Compact, aantrekkelijk ontwerp
 • Scan en verzend documenten naar meerdere bestemmingen
 • Gebruiksvriendelijke bediening met een intuïtief kleurentouchscreen
 • Diverse geavanceerde beveiligingsfuncties
 • Gemakkelijk beheer op afstand en eenvoudige integratie in het netwerk

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P in detail

Ruimtebesparend ontwerp


De ScanFront 300/300P is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en is de meest compacte in zijn klasse, waardoor u het apparaat op elke plek in het kantoor kunt plaatsen. Dankzij zijn stijlvolle en robuuste ontwerp past de ScanFront 300/300P zeer goed in servicepunten, zodat klanten snel scans kunnen maken.

Productiviteit verhogen


Met de ScanFront 300/300P kunt u werkprocessen stroomlijnen en kosten terugdringen dankzij productieve scansnelheden van tot 30ppm/60ipm. Kantoormedewerkers kunnen documenten snel en veilig naar verschillende netwerklocaties sturen, zelfs naar meerdere bestemmingen tegelijkertijd, om tijd en geld te besparen.

Gebruiksvriendelijke bediening


De ScanFront 300/300P is eenvoudig en handig in het gebruik. Op het grote HD-kleurentouchscreen kunnen gebruikers snel en gemakkelijk door menu's bladeren, terwijl de gepersonaliseerde opdrachtknoppen bijdragen aan een snelle en nauwkeurige distributie van bestanden.

Robuuste beveiliging


Geavanceerde beveiligingsfuncties helpen u controle te houden over bedrijfskritieke informatie. Veilige gebruikersverificatie en vingerafdrukherkenning (alleen ScanFront 300P) voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Voor extra beveiliging kunt u de toegang tot bepaalde scanfuncties voor individuele gebruikers beperken.

Eenvoudig beheer op afstand


De ScanFront 300/300P-netwerkscanners zijn eenvoudig te implementeren en te beheren, en helpen u de IT-kosten te verlagen. Voor het toevoegen van een scanner aan het netwerk is geen extra hardware of software vereist. IT-beheerders kunnen op afstand apparaten updaten, reservekopieën ervan maken en deze herstellen via een eenvoudige webbrowser of gelijktijdig met de ScanFront-beheertool.

Naadloze integratie


Integratie met documentbeheersystemen is eenvoudig dankzij de mogelijkheid van aangepaste indexbestanden en aangepaste bestandsnamen, waardoor het classificeren en terugvinden van bestanden wordt vergemakkelijkt.

Betrouwbaar


Dankzij het rechte papiertraject en de robuuste documentinvoer kunt u probleemloos tegelijkertijd documenten van gemengd gewicht en formaat scannen. De ScanFront 300P is uitgerust met een ultrasone sensor voor detectie van dubbele invoer om overlappende documenten te voorkomen.

Milieuvriendelijk


De ScanFront 300/300P verbruikt tot 70% minder stroom dan vergelijkbare producten en kan helpen de doelstellingen van uw bedrijf op het gebied van energiebesparing te bereiken.

Unieke en eenvoudige aanpassing


Er is een SDK (Software Development Kit) beschikbaar zodat systeemintegrators unieke scanoplossingen met de ScanFront-netwerkscanner kunnen ontwikkelen. Meer informatie is verkrijgbaar via Canon.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P.

Hoe wilt u dat er contact met u opgenomen wordt?

Selecteer
 • Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout