Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

De imageFORMULA DR-M160 is de meest productiviteitsverhogende desktopscanner in zijn klasse. Met zijn robuuste vormgeving, snelheid en betrouwbare mediaverwerking is hij ideaal voor intensievere scanbehoeften.

Voordelen

 • Toonaangevende snelheid voor scannen in kleur tot wel 60 ppm
 • Robuuste vormgeving kan tot wel 7000 scans per dag aan
 • Compact gebouwd en zeer productief
 • Ultieme betrouwbaarheid voor papierverwerking inclusief papierscheidingsfunctie

Meer productinformatie

Bekijk Canon imageFORMULA DR-M160 in detail

Snel scannen voor intensief gebruik


Dankzij de indrukwekkende snelheid voor dubbelzijdig scannen tot wel 60 ppm/120 ipm bij 300 dpi, ideaal voor OCR-verwerking, is de DR-M160 gemaakt voor scans van hoge kwaliteit in een veeleisende omgeving

Robuuste vormgeving voor snelle levering


De robuuste vormgeving bevat een indrukwekkende papierinvoer voor 60 vel, waarin zowel kleuren- als zwart/witdocumenten kunnen verwerkt om de werkgroepproductiviteit een stimulans te geven. Het ontwerp van de DR-M160 biedt een uiterst betrouwbare invoer en kan verschillende typen media scheiden; van dikke tot dunne vellen en van gebosseleerde kaartjes tot documenten van drie meter lang. Omdat de DR-M160 is gemaakt om tot wel 7000 scans per dag te verwerken, beschikt hij over speciale invoerrollers voor zwaar gebruik en een stevig papiertransportsysteem om hem extreem duurzaam en geschikt voor hoge belasting te maken.

Papierverwerking zonder problemen


Dankzij het unieke systeem voor papierscheiding kan de scanner een document automatisch opnieuw invoeren in het zeldzame geval dat er een dubbele invoer wordt gedetecteerd. Gebruikers hoeven nog minder in te grijpen. Met de knop voor het loslaten van dubbele invoer kan de gebruiker snel een detectie voor dubbele invoer negeren en doorgaan met scannen.

Meegeleverde software is intuïtief en gebruiksvriendelijk


De imageFORMULA DR-M160 wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software voor naadloos scannen en documentbeheer. CaptureOnTouch heeft een intuïtieve gebruikersinterface met een Full Auto Mode (volledig automatisch modus) voor eenvoudig scannen, en ondersteunt tevens het scannen naar verschillende bestandsformaten (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP en PowerPoint) en verbinding met SharePoint. Dankzij de ultieme weergavemogelijkheden en verzendmethoden - inclusief direct naar map, e-mail en SharePoint, is CapturePerfect ideaal voor het in batches scannen van belangrijke gegevens. Tevens wordt de toonaangevende beeldverwerkingssoftware Kofax VRS en eCopy PDF Pro Office meegeleverd voor het snel maken, aanpassen en converteren van PDF-documenten.

Een Flatbed-scanner 101 toevoegen


De optionele Flatbed-scanner 101 is een ideale partner voor de DR-M160. Deze is, via een USB-kabel, eenvoudig aan te sluiten, zodat u tevens ingebonden en kwetsbare documenten naadloos en met grote precisie kunt scannen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-M160.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout