Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

De DR-C225W's ingebouwde Wi-Fi biedt de mogelijkheid wireless te scannen vanaf mobiele apparaten, tablets en PC's. Ideaal voor delen tussen kantoorgebruikers, documenten vastleggen bij verkooppunten en thuis scannen.

DR-C225W

Voordelen

 • Ultracompact met een uniek J-Path-ontwerp
 • High-speed wireless scannen tot wel 50 ipm
 • Volledig softwarepakket voor al uw scanbehoeften
 • Geavanceerde kenmerken voor beeldverwerking
 • Eenvoudig en gemakkelijk scannen dankzij de intuïtieve functies

Gedetailleerde kenmerken

Bekijk Canon imageFORMULA DR-C225W in detail

Flexibel vastleggen en delen


De DR-C225W met ingebouwde Wi-Fi stimuleert een betere klantervaring en snelle besluitvorming. Hiermee kunnen iPads®, iPhones® en Android-apparaten effectief grote aantallen documenten tegelijk vastleggen op het verkooppunt. Belangrijke klantgegevens kunnen snel worden gecontroleerd en direct worden verzonden naar cloud-gebaseerde bedrijfsworkflows en informatiebeheersystemen voor snellere verwerking. Bedrijven kunnen de DR-C225W wireless delen tussen afdelingen of kleinere kantoren. Het gebruiksvriendelijke installatieprogramma voor wireless verbinding maakt een vloeiende overgang tussen Access Point-modus en Station-mode (infrastructuurmodus) mogelijk. De DR-C225W werkt ook via een standaard USB-verbinding.

Compact profiel, geïnspireerd ontwerp


Dankzij het unieke verticale J-Path-ontwerp van de documentinvoer gebruikt de DR-C225W minder ruimte op uw bureau tijdens het scannen. De scanner past probleemloos op een klein bureau, in een vensterbank of op verkooppunten met beperkte ruimte.

Snel, veelzijdig scannen


Om teams te helpen snel en efficiënt te werken, biedt de DR-C225W snel, dubbelzijdig scannen tot 50 ipm in Wi-Fi-modus.¹ De automatische documentinvoer voor 30 vel met ultrasone detectie van dubbele invoer, verwerkt betrouwbaar batches van gemengde documenten. Met de verstelbare rechte invoerbaan kunt u ID-kaarten, foto's en papier tot maar liefst 3 m lang eenvoudig scannen.

Geavanceerde beeldverwerking


De DR-C225W bezit geavanceerde beeldverwerkingskenmerken, zoals automatische kleurdetectie, tekstverbetering en scheefstandcorrectie. Met MultiStream™-technologie kunt u gelijktijdig afbeeldingen met verschillende scanmodi afdrukken.

CaptureOnTouch


Profiteer nu van een eenvoudigere en intuïtievere scanervaring met de op pictogrammen gebaseerde, stap-voor-stap CaptureOnTouch-software. Nieuwe verbeterde functies brengen een reeks krachtige en toch gebruiksvriendelijke mogelijkheden voor het scannen en bewerken van documenten binnen handbereik. In Full Auto-modus past CaptureOnTouch automatisch de ideale scaninstellingen toe voor de inhoud van het document.

CaptureOnTouch Mobile


Met deze gratis mobiele app kunt u grotere batches documenten direct naar uw mobiele toestel of tablet scannen. De app bevat geavanceerde beeldverwerking, zoals automatische detectie van de documentgrootte, scheefstandcorrectie en verwijdering van lege pagina's.

¹ Scansnelheden kunnen verschillen per Wi-Fi-netwerk.

Productspecificatie

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C225W.

icon

Scansnelheid A4 (één kant)

Automatic document feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Scanning speed A4 (single sided)

Dagelijks scanvolume

Double-sided scanning

Dubbelzijdig scannen

USB connection

USB-verbinding

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tilting control panel

Eenvoudig, intuïtief scannen

eCOPY

PDF-bestanden maken en bewerken

icon

ADF (Automatic Document Feeder)

 • Scanner

 • Documentatie

 • Installatiedisk

 • eCopy PDF Pro-disk

 • USB-kabel

 • AC-adapter

 • Netsnoer

Meegeleverde software

Lees meer over de bij deze scanner inbegrepen software.

Toepassingen van Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Met de gebruiksvriendelijke interface van CaptureOnTouch kunt u op eenvoudige wijze papieren documenten scannen naar uw digitale archieven en opslaan op en verzenden naar verschillende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld cloudservices. Maak doorzoekbare PDF-bestanden met de ingebouwde OCR-technologie.

Compatibiliteit: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Deze scanner wordt geleverd met CaptureOnTouch Pro, Canon’s professionele en gebruiksvriendelijke scansoftware. Maak en classificeer moeiteloos batchscans, integreer uw Canon-scanner met de werkprocessen en documentstromen van uw organisatie en verhoog uw productiviteit.

Compatibiliteit: Windows

Ontdek meer >

CaptureOnTouch Pro

App voor mobiel scannen

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile is een gratis en gebruiksvriendelijke app waarmee u direct van geselecteerde Canon imageFORMULA-scanners naar mobiele apparaten kunt scannen via een Wi-Fi-netwerk.

 • Bespaar tijd met het dubbelzijdig scannen van documenten in één doorgang
 • Maak professionele scans met automatische detectie van de documentgrootte, scheefstandcorrectie en verwijdering van lege pagina's
 • Beschikbaar voor Android, iPhone en iPad
Downloaden via App store
Downloaden via Google Play

Toepassingen van andere softwareontwikkelaars

eCOPY

Een krachtige en gebruiksvriendelijke toepassing voor het weergeven, maken, bewerken en omzetten van PDF-bestanden. eCopy biedt uitgebreide mogelijkheden voor markeringen, aantekeningen en bewerkingen, waaronder het maken van invulformulieren met automatische formulierveldherkenning. Inclusief volledige suite met tools voor het beveiligen van documenten en handtekeningen.
Compatibiliteit: Windows

Paperport 

Breng documentmanagement naar een hoger niveau met gebruiksvriendelijke en krachtige software, waarmee u het meeste uit uw Canon-scanner haalt. Scan, orden, zoek en deel documenten. Voorkom papieren rommel en organiseer uw thuiskantoor effectief.
Compatibiliteit: Windows

OmniPage

Documenten die u scant met uw Canon-scanner worden door OmniPage met de ingebouwde OCR-technologie omgezet naar eenvoudig te bewerken informatie. U kunt papieren documenten omzetten naar bewerkbare digitale bestanden. Daarbij behoudt u dezelfde lay-out als in het originele document, inclusief kolommen, kleuren, afbeeldingen en graphics.
Compatibiliteit: Windows

Presto BizCard

Houd uw zakelijke contacten dichtbij met Presto! BizCard-software voor uw scanner. Met deze software kunt u snel en eenvoudig belangrijke contactgegevens van visitekaartjes overbrengen naar een doorzoekbare en bewerkbare digitale database, die u eenvoudig kunt beheren en synchroniseren.
Compatibiliteit: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager is een krachtig hulpprogramma voor Mac-gebruikers, waarmee u uw documenten effectief kunt beheren. Het programma heeft ingebouwde, eenvoudige OCR (optische tekenherkenning) en helpt u bij het opslaan, bewerken, ordenen en delen van uw gescande digitale documenten. Professionele bestandsverwerking in combinatie met een eenvoudige gebruikersinterface.
Compatibiliteit: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Het Business Solutions Developer Programme (BSDP) is speciaal bedoeld om u uitgebreide technische informatie te verschaffen ter ondersteuning van de ontwikkeling van toepassingen voor Canon's verschillende zakelijke producten. Ga voor meer informatie over Canon-SDK's naar de webpagina van het Canon Developer Programme.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout