Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

De DR-C225W's ingebouwde Wi-Fi biedt de mogelijkheid wireless te scannen vanaf mobiele apparaten, tablets en PC's. Ideaal voor delen tussen kantoorgebruikers, documenten vastleggen bij verkooppunten en thuis scannen.

DR-C225W

Voordelen

  • Ultracompact met een uniek J-Path-ontwerp
  • High-speed wireless scannen tot wel 50 ipm
  • Volledig softwarepakket voor al uw scanbehoeften
  • Geavanceerde kenmerken voor beeldverwerking
  • Eenvoudig en gemakkelijk scannen dankzij de intuïtieve functies

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA DR-C225W in detail

Flexibel vastleggen en delen


De DR-C225W met ingebouwde Wi-Fi stimuleert een betere klantervaring en snelle besluitvorming. Hiermee kunnen iPads®, iPhones® en Android-apparaten effectief grote aantallen documenten tegelijk vastleggen op het verkooppunt. Belangrijke klantgegevens kunnen snel worden gecontroleerd en direct worden verzonden naar cloud-gebaseerde bedrijfsworkflows en informatiebeheersystemen voor snellere verwerking. Bedrijven kunnen de DR-C225W wireless delen tussen afdelingen of kleinere kantoren. Het gebruiksvriendelijke installatieprogramma voor wireless verbinding maakt een vloeiende overgang tussen Access Point-modus en Station-mode (infrastructuurmodus) mogelijk. De DR-C225W werkt ook via een standaard USB-verbinding.

Compact profiel, geïnspireerd ontwerp


Dankzij het unieke verticale J-Path-ontwerp van de documentinvoer gebruikt de DR-C225W minder ruimte op uw bureau tijdens het scannen. De scanner past probleemloos op een klein bureau, in een vensterbank of op verkooppunten met beperkte ruimte.

Snel, veelzijdig scannen


Om teams te helpen snel en efficiënt te werken, biedt de DR-C225W snel, dubbelzijdig scannen tot 50 ipm in Wi-Fi-modus.¹ De automatische documentinvoer voor 30 vel met ultrasone detectie van dubbele invoer, verwerkt betrouwbaar batches van gemengde documenten. Met de verstelbare rechte invoerbaan kunt u ID-kaarten, foto's en papier tot maar liefst 3 m lang eenvoudig scannen.

Geavanceerde beeldverwerking


De DR-C225W bezit geavanceerde beeldverwerkingskenmerken, zoals automatische kleurdetectie, tekstverbetering en scheefstandcorrectie. Met MultiStream™-technologie kunt u gelijktijdig afbeeldingen met verschillende scanmodi afdrukken.

CaptureOnTouch


Profiteer nu van een eenvoudigere en intuïtievere scanervaring met de op pictogrammen gebaseerde, stap-voor-stap CaptureOnTouch-software. Nieuwe verbeterde functies brengen een reeks krachtige en toch gebruiksvriendelijke mogelijkheden voor het scannen en bewerken van documenten binnen handbereik. In Full Auto-modus past CaptureOnTouch automatisch de ideale scaninstellingen toe voor de inhoud van het document.

CaptureOnTouch Mobile


Met deze gratis mobiele app kunt u grotere batches documenten direct naar uw mobiele toestel of tablet scannen. De app bevat geavanceerde beeldverwerking, zoals automatische detectie van de documentgrootte, scheefstandcorrectie en verwijdering van lege pagina's.

¹ Scansnelheden kunnen verschillen per Wi-Fi-netwerk.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C225W.

icon

Scansnelheid A4 (één kant)

Automatic document feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Scanning speed A4 (single sided)

Dagelijks scanvolume

Double-sided scanning

Dubbelzijdig scannen

USB connection

USB-verbinding

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tilting control panel

Eenvoudig, intuïtief scannen

eCOPY

PDF-bestanden maken en bewerken

icon

ADF (Automatic Document Feeder)