Canon imageFORMULA DR-C225

imageFORMULA DR-C225

De slanke, ultra-compacte imageFORMULA DR-C225 is de ultieme ruimtebespaarder. Dankzij het unieke ontwerp met verticaal J-Path is deze scanner ideaal voor drukke afdelingen en op bureaus bij kleine kantoren.

DR-C225

Voordelen

 • Dun, compact ontwerp met unieke verticale J-Path invoer
 • Eenvoudig en gemakkelijk scannen dankzij de intuïtieve functies
 • Duplex scannen op hoge snelheid tot wel 50 ipm bij 300 dpi
 • Volledig softwarepakket voor al uw scanbehoeften
 • Hybride model voor Windows en Mac

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA DR-C225 in detail

Compact profiel, uniek ontwerp


De DR-C225 combineert een uniek ontwerp met innovatieve functies en biedt betaalbare scans zonder in te boeten aan prestaties. Het verticale J-Path transportsysteem maakt de DR-C225 een van de compactste scanners in zijn klasse. De DR-C225 kan vlak voor een muur worden gezet of op een balie met weinig ruimte. Met de optie voor een rechte papierbaan kunnen dikke of gebosseleerde kaarten gemakkelijk worden gescand, waardoor de DR-C225 extreem veelzijdig is.

Snel en betrouwbaar scannen


De DR-C225 biedt indrukwekkende snelheden voor kleurenscans tot wel 25 ppm (of 50 afbeeldingen per minuut in duplex), terwijl de Ultrasonic Double Feed Detection garant staat voor een betrouwbare papierinvoer.

Eenvoudige bewerking, topresultaten


De DR-C225 zit vol innovatieve functies om het scanproces gemakkelijker te maken voor gebruikers. CaptureOnTouch beschikt over een volledig automatische modus die automatisch de beste instellingen kiest op basis van de documentinhoud. Scannen met een druk op de knop - scanopdrachten met lastige instellingen zijn nu in een paar seconden klaar. Een andere innovatieve functie van de DR-C225 is de 'face-up'-documentinvoer, waardoor gebruikers de documenten in hun normale richting kunnen invoeren om kostbare tijd te besparen.

Opnieuw ontworpen CaptureOnTouch


De nieuwste verbeteringen aan CaptureOnTouch bieden een eenvoudigere en intuïtievere scanervaring. Deze krachtige en veelzijdige oplossing voor scannen is opnieuw ontworpen met een op pictogrammen gebaseerde gebruikersinterface waarmee gebruikers hun documenten nog eenvoudiger stap voor stap kunnen scannen, bewerken en versturen. Gebruikers kunnen hun papieren documenten snel omzetten naar meerdere bestandsindelingen (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG en PowerPoint). CaptureOnTouch is ook geschikt als eenvoudige oplossing voor het archiveren van documenten, waarmee u bestanden kunt scannen naar doorzoekbare PDF's, inclusief eenvoudig op tekst-gebaseerd zoeken en ophalen. Documenten kunnen ook naar PDF/A-bestanden worden gescand - het standaardformaat voor langetermijn archivering.

Krachtige en veelzijdige software


De DR-C225 wordt geleverd met een breed scala aan krachtige software waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken. Behalve CaptureOnTouch worden Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office en PageManager (Mac) meegeleverd om de productiviteit te helpen verbeteren.

Naar de cloud scannen


Met een nog breder scala aan meegeleverde plug-ins kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete cloud-based document- en gegevensbeheer; waaronder SugarSync, OneDrive en Dropbox evenals Google Drive™, SharePoint en Evernote.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C225.

icon

Scansnelheid A4 (één kant)

Automatic document feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Scanning speed A4 (single sided)

Dagelijks scanvolume

Double-sided scanning

Dubbelzijdig scannen

USB connection

USB-verbinding

ADF

ADF (Automatic Document Feeder)

Tilting control panel

Eenvoudig, intuïtief scannen

eCOPY

PDF-bestanden maken en bewerken

Windows & Mac compatible

Compatibel met Windows en Mac

 • Scanner

 • Documentatie

 • Installatiedisk

 • eCopy PDF Pro-disk

 • USB-kabel

 • AC-adapter

 • Netsnoer

Meegeleverde software

Lees meer over de bij deze scanner inbegrepen software.

Toepassingen van Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Met de gebruiksvriendelijke interface van CaptureOnTouch kunt u op eenvoudige wijze papieren documenten scannen naar uw digitale archieven en opslaan op en verzenden naar verschillende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld cloudservices. Maak doorzoekbare PDF-bestanden met de ingebouwde OCR-technologie.

Compatibiliteit: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Deze scanner wordt geleverd met CaptureOnTouch Pro, Canon’s professionele en gebruiksvriendelijke scansoftware. Maak en classificeer moeiteloos batchscans, integreer uw Canon-scanner met de werkprocessen en documentstromen van uw organisatie en verhoog uw productiviteit.

Compatibiliteit: Windows

Meer informatie >

CaptureOnTouch Pro

Toepassingen van andere softwareontwikkelaars

eCOPY

Een krachtige en gebruiksvriendelijke toepassing voor het weergeven, maken, bewerken en omzetten van PDF-bestanden. eCopy biedt uitgebreide mogelijkheden voor markeringen, aantekeningen en bewerkingen, waaronder het maken van invulformulieren met automatische formulierveldherkenning. Inclusief volledige suite met tools voor het beveiligen van documenten en handtekeningen.
Compatibiliteit: Windows

Paperport 

Breng documentmanagement naar een hoger niveau met gebruiksvriendelijke en krachtige software, waarmee u het meeste uit uw Canon-scanner haalt. Scan, orden, zoek en deel documenten. Voorkom papieren rommel en organiseer uw thuiskantoor effectief.
Compatibiliteit: Windows

OmniPage

Documenten die u scant met uw Canon-scanner worden door OmniPage met de ingebouwde OCR-technologie omgezet naar eenvoudig te bewerken informatie. U kunt papieren documenten omzetten naar bewerkbare digitale bestanden. Daarbij behoudt u dezelfde lay-out als in het originele document, inclusief kolommen, kleuren, afbeeldingen en graphics.
Compatibiliteit: Windows

Presto BizCard

Houd uw zakelijke contacten dichtbij met Presto! BizCard-software voor uw scanner. Met deze software kunt u snel en eenvoudig belangrijke contactgegevens van visitekaartjes overbrengen naar een doorzoekbare en bewerkbare digitale database, die u eenvoudig kunt beheren en synchroniseren.
Compatibiliteit: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager is een krachtig hulpprogramma voor Mac-gebruikers, waarmee u uw documenten effectief kunt beheren. Het programma heeft ingebouwde, eenvoudige OCR (optische tekenherkenning) en helpt u bij het opslaan, bewerken, ordenen en delen van uw gescande digitale documenten. Professionele bestandsverwerking in combinatie met een eenvoudige gebruikersinterface.
Compatibiliteit: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Het Business Solutions Developer Programme (BSDP) is speciaal bedoeld om u uitgebreide technische informatie te verschaffen ter ondersteuning van de ontwikkeling van toepassingen voor Canon's verschillende zakelijke producten. Ga naar Canon's BSDP-website voor meer informatie over de SDK's.

Hoe wilt u dat er contact met u opgenomen wordt?

Selecteer
 • Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout