Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Met de snelle en intuïtieve DR-C130 beheert en deelt u eenvoudig informatie. Dankzij het volledige professionele softwarepakket en de naadloze integratie met de cloud heeft deze scanner een toegevoegde waarde voor kantoren en werkgroepen

DR-C130

Voordelen

 • Snel dubbelzijdig scannen tot wel 60 ipm in kleur
 • Betrouwbare papierverwerking met knop voor loslaten van dubbele invoer
 • Ultracompact en veelzijdig ontwerp
 • Krachtig softwarepakket inbegrepen
 • Invoegtoepassingen voor cloud-service via Google Docs, Evernote en SharePoint

Gedetailleerde kenmerken

Bekijk Canon imageFORMULA DR-C130 in detail

Snel scannen met hoge productiviteit


U kunt snel scannen in kleur en zwart-wit tot wel 30 ppm/60 ipm dankzij Canon's innovatieve CMOS Contact Image Sensor en extra heldere LED-technologie. U versnelt uw documentenworkflows doordat u dubbelzijdige documenten in één lamppassage scant. Ook uw productiviteit is constant hoog dankzij de documentinvoer van 50 vel. De DR-C130 is tot wel 50% energiezuiniger dan andere soortgelijke scanners.

Gebruiksvriendelijk


Via het bedieningspaneel aan de voorzijde stopt, start en hervat u het scannen eenvoudig met één druk op de knop. Met de CaptureOnTouch-software kunt u scantaken vastleggen en een taak aan de startknop toewijzen zodat u veelvoorkomende scanfuncties snel kunt gebruiken. CaptureOnTouch beschikt ook over een Full-Auto Mode-functie waarmee automatisch de beste instellingen op scantaken worden toegepast zodat u tijd bespaart.

Houd uw productiviteit hoog


De DR-C130 is te gebruiken met verschillende media, van gebosseleerde kaarten tot vellen van wel 3 meter lengte. U kunt scannen met de uitvoerlade dicht, open of halfopen. Dankzij dit driestandenontwerp van de lade kunt u ook scannen als u weinig ruimte hebt. Betrouwbaar scannen dankzij het systeem voor het loslaten van dubbele invoer. Hiermee kunt u in speciale gevallen meldingen negeren en doorgaan met de scantaak, zoals bij een envelop of een document met een plaknotitie.

Geavanceerde beeldkwaliteit


De DR-C130 wordt geleverd met verschillende functies voor beeldverwerking, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Functies zoals scheefstandcorrectie, blanco pagina's overslaan en tekstrichtingdetectie zorgen voor een nauwkeurige beeldreproductie.

Naadloze connectiviteit met de cloud


Bij het scannen kunt u documenten direct opslaan in cloud-toepassingen zoals SharePoint, Evernote en Google Docs. U kunt de informatie vervolgens ophalen via uw smartphone of PC. Voor de DR-C130 is tevens een EMC Captiva Cloud Capture Run Time-module beschikbaar, waarmee ontwikkelaars moeiteloos op het web gebaseerde scantoepassingen kunnen maken.

Volledig softwarepakket meegeleverd


Bij de DR-C130 is een volledig pakket premium-software inbegrepen waarmee u uiterst professionele scanresultaten boekt en documentenworkflows maakt, bewerkt en beheert. Voorbeelden van deze software zijn CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office en Kofax VRS.

Productspecificatie

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C130.

Scanning speed A4 (single sided)

Scansnelheid A4 (enkelzijdig)

Automatic document feeder

ADF (Automatische documentinvoer)

Scanning speed A4 (single sided)

Dagelijks scanvolume

Double-sided scanning

Dubbelzijdig scannen

icon

Efficiënte batchscanning

eCOPY

PDF-bestanden maken en bewerken

 • Scanner

 • Documentatie

 • Installatiedisk

 • Kofax VRS-disk

 • AC-adapter

 • Netsnoer

 • USB-kabel

 • Invoerroleenheid

Meegeleverde software

Lees meer over de bij deze scanner inbegrepen software.

Toepassingen van Canon

CaptureOnTouch 2

Met de gebruiksvriendelijke interface van CaptureOnTouch kunt u op eenvoudige wijze papieren documenten scannen naar uw digitale archieven en opslaan op en verzenden naar verschillende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld cloudservices. Maak doorzoekbare PDF-bestanden met de ingebouwde OCR-technologie.

Compatibiliteit: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Krachtige toepassing waarmee u snel en efficiënt documenten in een batch kunt scannen. Deze software beschikt over geavanceerde uitvoeropties en biedt weergaven in meerdere vensters en miniatuurweergaven.

 • Keer op keer nauwkeurige digitale documenten verkrijgen met behulp van een aantal functies voor het verbeteren van de leesbaarheid, het corrigeren van scheefstand en het verbeteren van de beeldscherpte
 • Met één druk op de knop direct scannen naar e-mail, PDF, bestand of presentatie
 • Routinetaken herkennen en bestanden probleemloos bewerken, herordenen of beheren
 • Ondersteuning voor Kofax VRS

Compatibiliteit: Windows

Ontdek meer >

Toepassingen van andere softwareontwikkelaars

eCOPY

Een krachtige en gebruiksvriendelijke toepassing voor het weergeven, maken, bewerken en omzetten van PDF-bestanden. eCopy biedt uitgebreide mogelijkheden voor markeringen, aantekeningen en bewerkingen, waaronder het maken van invulformulieren met automatische formulierveldherkenning. Inclusief volledige suite met tools voor het beveiligen van documenten en handtekeningen.
Compatibiliteit: Windows

Paperport 

Breng documentmanagement naar een hoger niveau met gebruiksvriendelijke en krachtige software, waarmee u het meeste uit uw Canon-scanner haalt. Scan, orden, zoek en deel documenten. Voorkom papieren rommel en organiseer uw thuiskantoor effectief.
Compatibiliteit: Windows

OmniPage

Documenten die u scant met uw Canon-scanner worden door OmniPage met de ingebouwde OCR-technologie omgezet naar eenvoudig te bewerken informatie. U kunt papieren documenten omzetten naar bewerkbare digitale bestanden. Daarbij behoudt u dezelfde lay-out als in het originele document, inclusief kolommen, kleuren, afbeeldingen en graphics.
Compatibiliteit: Windows

Presto BizCard

Houd uw zakelijke contacten dichtbij met Presto! BizCard-software voor uw scanner. Met deze software kunt u snel en eenvoudig belangrijke contactgegevens van visitekaartjes overbrengen naar een doorzoekbare en bewerkbare digitale database, die u eenvoudig kunt beheren en synchroniseren.
Compatibiliteit: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager is een krachtig hulpprogramma voor Mac-gebruikers, waarmee u uw documenten effectief kunt beheren. Het programma heeft ingebouwde, eenvoudige OCR (optische tekenherkenning) en helpt u bij het opslaan, bewerken, ordenen en delen van uw gescande digitale documenten. Professionele bestandsverwerking in combinatie met een eenvoudige gebruikersinterface.
Compatibiliteit: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Het Business Solutions Developer Programme (BSDP) is speciaal bedoeld om u uitgebreide technische informatie te verschaffen ter ondersteuning van de ontwikkeling van toepassingen voor Canon's verschillende zakelijke producten. Ga voor meer informatie over Canon-SDK's naar de webpagina van het Canon Developer Programme.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout