Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

De slanke, ultra-compacte imageFORMULA DR-C125 is de ultieme ruimtebespaarder. Dankzij het unieke ontwerp met verticaal J-Path is deze scanner ideaal voor drukke afdelingen en op bureaus bij kleine kantoren.

Voordelen

 • Dun, compact ontwerp met unieke verticale J-Path invoer
 • Eenvoudig en gemakkelijk scannen dankzij de intuïtieve functies
 • Duplex scannen op hoge snelheid tot wel 25 ppm bij 300 dpi
 • Volledig softwarepakket voor al uw scanbehoeften
 • Hybride model voor Mac- en Windows-gebruikers

Meer productinformatie

Bekijk Canon imageFORMULA DR-C125 in detail

Compact profiel, uniek ontwerp


De DR-C125 combineert een uniek ontwerp met innovatieve functies en biedt betaalbare scans zonder in te boeten aan prestaties. Het verticale J-Path transportsysteem maakt de DR-C125 de compactste scanner in zijn klasse. De DR-C125 kan vlak voor een muur worden gezet of op een balie met weinig ruimte. Met de optie voor een rechte papierbaan kunnen dikke of gebosseleerde kaarten gemakkelijk worden gescand, waardoor de DR-C125 extreem veelzijdig is.

Snel en betrouwbaar scannen


De DR-C125 biedt indrukwekkende
snelheden voor kleurenscans tot wel 25 ppm (of 50 afbeeldingen per minuut in duplex), terwijl de ultrasone dubbele invoerprotectie garant staat voor een betrouwbare papierinvoer.

Eenvoudige bewerking, topresultaten


De DR-C125 zit vol innovatieve functies om het scanproces gemakkelijker te maken voor gebruikers. CaptureOnTouch beschikt over een volledig automatische modus die automatisch de beste instellingen kiest op basis van de documentinhoud. Scannen met een druk op de knop - scanopdrachten met lastige instellingen zijn nu in een paar seconden klaar. Een andere innovatieve functie van de DR-C125 is de 'face-up'-documentinvoer, waardoor gebruikers de documenten in hun normale richting kunnen invoeren om kostbare tijd te besparen.

Opnieuw ontworpen CaptureOnTouch


CaptureOnTouch is opnieuw ontworpen met een gestroomlijnde gebruikersinterface voor een intuïtievere scanervaring. Gebruikers kunnen hun papieren document snel converteren naar verschillende bestandsformaten (PDF, TIFF, JPEG, BMP en PowerPoint) en kunnen documenten rechtstreeks naar SharePoint of Evernote scannen. Gebruik CaptureOnTouch voor eenvoudig archiveren. Maak doorzoekbare PDF-documenten, waarin u eenvoudig tekst kunt doorzoeken en terughalen. Documenten kunnen ook naar PDF/A-bestanden worden gescand - het standaardformaat voor langetermijn archivering.

Krachtige en veelzijdige software


De DR-C125 wordt geleverd met krachtige software waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken. Behalve CaptureOnTouch worden Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office en PageManager (Mac) meegeleverd om de productiviteit te helpen verbeteren.

Naar de cloud scannen


Scan rechtstreeks naar de op cloud gebaseerde gegevensmanagementservice Evernote. De CaptureOnTouch-software beschikt over een taakknop die de gegevens scant en rechtstreeks naar de Evernote-servers verstuurd. Gegevens kunnen overal ter wereld worden opgehaald met uw smartphone of pc.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C125.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout