Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

De imageFORMULA DR-9050C levert snelle, betrouwbare scanprestaties met hoge kwaliteit voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen en hun kosten willen verlagen.

Voordelen

  • Supersnel scannen in kleur - 90 ppm bij 200 en 300 dpi
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp met invoer aan voorzijde
  • Invoer met hoge capaciteit van 500 vel
  • Snelle, energiebesparende opwarmtijd
  • Geavanceerde beeldverwerking
  • Robuust - bedrijfscyclus van 27.000 scans per dag
  • Capture Perfect meegeleverd

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA DR-9050C in detail

Productiviteit als het erop aankomt


De DR-9050C haalt 90 ppm bij scannen in kleur en in zwart/wit, bij resoluties van 300 dpi (A4, staand). Dankzij een speciale onboard-beeldverwerkingschip worden zeer hoge snelheden bereikt, zelfs als er meerdere beeldverwerkingsfuncties zijn ingeschakeld.

Gebruiksvriendelijk ontwerp


Het ontwerp van de DR-9050C met invoer aan de voorzijde biedt comfort en gebruiksgemak: u kunt moeiteloos vanuit uw stoel documenten plaatsen, invoeren en verwijderen. Bovendien zijn het bedieningspaneel en de taakknoppen goed zichtbaar op ooghoogte.

Flexibel en zeer efficiënt


Facturen, vrachtbrieven, rapporten, grafieken zijn slechts een paar van de vele documenten die bedrijven dagelijks verwerken. De DR-9050C verwerkt ze allemaal en zorgt voor een hogere efficiëntie en lagere papierverwerkingskosten.

Een automatische A3-invoer verwerkt stapels van maximaal 500 vel en ondersteunt 3 verschillende papierinvoermodi. Dankzij het robuuste invoermechanisme worden gemengde documenten eenvoudig ingevoerd en gescheiden. Mocht er toch een fout optreden, dan krijgt de gebruiker een melding van de ultrasone sensor voor detectie van dubbele invoer zodat de fout meteen kan worden hersteld.

De DR-9050C levert ook sterke prestaties op milieugebied en is een van de meest energiezuinige scanners in zijn klasse.

Geavanceerde beeldverwerking


Een scala aan krachtige functies als Automatische kleurdetectie, Tekstrichtingdetectie, Automatische formaatdetectie en Scheefstandcorrectie zorgt voor superieure kwaliteit en optimale efficiëntie.

Gemaakt voor het zware werk


De DR-9050C is geschikt voor grote hoeveelheden en verwerkt probleemloos de geschatte dagelijkse bedrijfscyclus van 27.000 scans per dag.

Meegeleverde software en opties


De DR-9050C wordt geleverd met CapturePerfect-software van Canon. Ook is er een Capture Perfect Software Developers Kit (SDK) beschikbaar voor eenvoudige, aangepaste integraties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-9050C.