Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Verbeter het documentbeheer in uw kantoor met de snelle en eenvoudige scanbediening en veelzijdige papierverwerking van de DR-2020U, waardoor u uw bedrijfskosten kunt verlagen en uw winstgevendheid kunt verhogen.

Voordelen

 • High-speed scannen in kleur met hoge kwaliteit: 20 ppm of 40 ipm (200 dpi)
 • Verbeterde beeldkwaliteit
 • Veelzijdig scannen - ADF, flatbed en unieke invoer voor visitekaartjes
 • Snel en eenvoudig scannen met CaptureOnTouch-software
 • Geleverd met krachtige softwaretoepassingen

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA DR-2020U in detail

Eenvoudig, veelzijdig scannen


De gebruiksvriendelijke DR-2020U biedt betaalbaar dubbelzijdig scannen met hoge snelheid voor zowel kleine kantoren en thuiskantoren als voor bedrijfsafdelingen, zonder af te doen aan kwaliteit of functies.

De DR-2020U is een compacte scanner met een aantrekkelijk gestroomlijnd, zwart ontwerp met drie veelzijdige scanopties waardoor u een groot aantal verschillende documenttypen kunt verwerken, van een partij facturen of verslagen tot boeken, delicate archiefdocumenten en visitekaartjes.

High-speed scannen


Verhoog uw productiviteit met dubbelzijdig scannen met hoge snelheid. De scanner behoudt dezelfde snelheid of u nu zwart/wit of kleurendocumenten scant. Met de DR-2020U kunt u tot twintig pagina's per minuut scannen of 40 ipm (bij 200 dpi) bij gebruik van de ADF (Automatic Document Feeder).

Verbeterde beeldkwaliteit


Geavanceerde beeldfuncties zorgen voor de beste resultaten. Functies als perforaties verwijderen, automatische formaatdetectie, scheefstandcorrectie en geavanceerde tekstverbetering zorgen voor constant heldere afbeeldingen met gereduceerde bestandsgrootten voor snellere verwerking. U kunt perfect kleurenverslagen en -foto's scannen met een uitzonderlijke precisie met behulp van de geavanceerde beeldsensortechnologie van 600 dpi en de driedimensionale kleurcorrectiefunctie van Canon.

Flexibele scanopties


Voor een optimale veelzijdigheid kunnen gebruikers tot vijftig vellen stapelen in de automatische documentinvoer of handmatig kopiëren met behulp van de flatbed-scanner. De scanner bevat bovendien een speciale lezer voor visitekaartjes met een maximale capaciteit van vijftien kaartjes voor snelle verwerking van bedrijfscontactinformatie.

Eenvoudige bediening met één druk op de knop


Ook voor gebruikers zonder scanervaring is de DR-2020U uiterst snel en eenvoudig te gebruiken. Het intuïtieve gebruikersbedieningspaneel heeft drie knoppen met afbeelding waarmee veelvoorkomende scantaken, zoals scannen naar e-mail, scannen naar mappen en scannen naar printer, snel en effectief met één druk op de knop kunnen worden uitgevoerd. De CaptureOnTouch-software van Canon vereenvoudigt het scannen nog meer, waardoor de kans op fouten kleiner wordt en u kostbare tijd kunt besparen.

Krachtige toepassingen


De DR-2020U bevat een uitgebreid en veelzijdig softwarepakket met hulpprogramma's voor het efficiënt en effectief vastleggen, bewerken, opslaan en beheren van documenten. Gebruikers kunnen nu ook direct beeldbestanden verzenden naar Microsoft SharePoint of andere toepassingen met behulp van de meegeleverde PaperPort-software. Andere nuttige software van Canon die wordt meegeleverd is de CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage en eCopy PDF Pro Office.

Geld en energie besparen


De DR-2020U heeft een Energy Star-certificaat en kan automatisch tegelijk met de aangesloten pc worden in- of uitgeschakeld.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-2020U.

Hoe wilt u dat er contact met u opgenomen wordt?

Selecteer
 • Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout