Recycleprogramma voor inkjetcartridges van Canon - Voorwaarden

Jouw deelname aan en gebruik van het recycleprogramma voor inkjetcartridges van Canon en het aanbod relevante services van Canon zijn onderworpen aan deze voorwaarden waarop de Gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn. De algemene disclaimer is door verwijzing opgenomen in en maakt deel uit van deze voorwaarden. De algemene disclaimer kan worden geprint en ingezien door op bovenstaande koppeling te klikken en via de koppeling onder aan de website van Canon.

In afwijking van de bovengenoemde toepasselijke Gebruiksvoorwaarden zal Canon de persoonlijke gegevens die je hebt opgegeven in verband met het recycleprogramma voor tonercartridges van Canon niet gebruiken voor marketingdoeleinden of om je te informeren over andere producten en services.

Je kunt het recycleprogramma voor inkjetcartridges van Canon alleen gebruiken om lege inkjetcartridges van Canon te retourneren. Behoudens Canon’s andere rechten in geval van schending van bepalingen in deze voorwaarden, heeft Canon het recht verdere deelname en verder gebruik van het recycleprogramma voor inkjetcartridges van Canon te weigeren en de toegang tot de relevante services van Canon onmiddellijk te beëindigen. Bovendien behoudt Canon zich het recht voor compensatie te eisen in geval van schending van een of meer van deze voorwaarden.