Compact and portable hero image projector close up

Installatieprojectoren

Uitbreidbare oplossingen voor elke omgeving.

Canon XEED WUXGA LASER-serie

Voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige installatielaserprojectoren voor commercieel, medisch en educatief gebruik biedt het Canon XEED LASER-assortiment lasermodellen met een nieuw, centraal geplaatst objectief dat nagenoeg onderhoudsvrij is met HDBaseT-aansluitmogelijkheden en keuze uit zes objectieven.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA LASER-serie

Onderhoudsarme LCOS-projectoren bieden een hoge helderheid en nauwkeurige kleurweergave

Canon XEED LASER Series

Eenvoudige installatie en onderhoud

De bediening van elke projector is ongeëvenaard eenvoudig. De gemotoriseerde zoom, focus en objectiefverschuiving kunnen eenvoudig met een afstandsbediening worden bediend met de nauwkeurigheid van een halve pixel: ideaal voor installaties van één of meerdere projectoren, zoals gestapelde en gemengde systemen en domes. De uiterst efficiënte lampen zijn eenvoudig te bereiken via de achterzijde en de luchtfilters kunnen eenvoudig eruit worden geschoven. Het onderhoud van deze projectoren is daardoor eenvoudig en snel.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Verwisselbare objectieven

Breid uw projector uit. Kies uit vijf hoogwaardige verwisselbare objectieven voor XEED-projectoren tot wel acht voor het LX-assortiment.

Connectivity wide view man projector presentation

Veelzijdige kwaliteitsbeelden

Deze professionele projectoren leveren fantastische beeldkwaliteit en veelzijdige connectiviteit dankzij het optische AISYS-systeem en een groot aanbod aan beschikbare ingangen. Dankzij de geïntegreerde edge-blending via hardware kunnen beelden van meerdere projectoren naadloos worden gecombineerd. Dankzij de vierpunts trapeziumfoutcorrectie blijft het beeld scherp en nauwkeurig, zelfs bij projectie vanuit een hoek.

Connectivity wide view man projector presentation

Niet gevonden wat u zocht?