NIEUWS

Dingen die je niet mag missen op de Canon-stand tijdens IBC 2018

A man operates a Canon video camera on the Canon stand at IBC 2017.
Canon heeft op de IBC een speciale zone ingericht waar je nieuwe en bestaande camera's en lenzen van Canon kunt uitproberen in elke gewenste combinatie. © Joby Sessions
Canon Professional Services

Met Canon ben je in veilige handen

Je krijgt gratis toegang tot advies van experts, onderhoud van apparatuur, inspirerende evenementen en exclusieve aanbiedingen met Canon Professional Services (CPS).

Dit jaar viert Canon op de International Broadcasting Convention (IBC) haar verleden en toont Canon jou de toekomst. Het evenement waarop Canon van 14 tot en met 18 september in Amsterdam aanwezig zal zijn, is een van de grootste media- en technologiebeurzen ter wereld. Canon verheugt zich erop om 60 jaar aan technologische ontwikkelingen in de broadcastbranche te tonen.

Dit jaar worden de nieuwste broadcastproducten van Canon op de stand getoond en wordt 60 jaar innovatie in de broadcastbranche gevierd, met onder meer het onlangs aangekondigde 20 mm supersnelle cine-prime-objectief CN-E20mm T1.5 L F en de EOS C700 FF-camera.

Hier zijn vijf dingen die je niet mag missen op de Canon-stand (stand D60, hal 12 in de RAI te Amsterdam).

The Canon stand at IBC 2017 features a huge wall covering advertising the EOS C200 with an image of the video camera against a green background, a close-up of a chef chopping herbs and a side view of a man sitting down.
De Canon-stand op IBC 2017 werd bezocht door bezoekers uit alle windstreken, die alles wilden weten over de professionele imagingproducten van Canon. © Joby Sessions

1. Maak kennis met het aanbod van objectieven

Bewonder het aanbod van Canon 4K HDR-broadcastobjectieven wanneer je de broadcastzone van Canon bezoekt. Deze indrukwekkende objectieven die in de Canon-lenzenfabriek in Utsunomiya in Japan worden vervaardigd, zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen, van sport tot live producties, met ongeëvenaarde optische kenmerken en prestaties.

Ontdek zelf waarom Canon bekendstaat om haar grote bijdragen aan de broadcastbranche.

Three Canon lenses sit on a red table.
In de zone voor broadcastproducten van Canon worden de nieuwste professionele videolenzen getoond. © Joby Sessions

2. Probeer camera's en andere producten uit

Shooting a cinematic trailer with the Canon EOS C700 FF

De opnames van een filmtrailer met de Canon EOS C700 FF

Ontdek hoe het bekroonde productiebedrijf Ember binnen drie dagen een trailer in bioscoopstijl maakte met de Canon EOS C700 FF.

Maak van dichtbij kennis met de producten die de industriestandaard vormen. Innovatie op het gebied van beeldkwaliteit zit in het DNA van Canon. We streven ernaar om ongeëvenaarde hulpmiddelen voor nu en de toekomst te maken. In de speciale zone op IBC 2018 waar je Canon-producten kunt uitproberen, kun je aan de slag gaan met de Cinema EOS-serie van Canon, die bestaat uit full-frame camera's, EF-objectieven, compacte handheld XF- en XA-camcorders en nog veel meer.

Ontmoet de grootste technische experts uit hun vakgebied terwijl je producten uitprobeert die zijn ontworpen voor de voortdurend veranderende behoeften en standaarden van de mediabranche. Combineer elke gewenste lens en camera om te zien en voelen hoe de combinatie in praktijk werkt. Ook zal de productieve Deense filmmaker Nicolai Brix aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

A Canon EOS C200 compact video camera is shown against a stone-coloured floor.
De Canon EOS C200 is een compacte camera die scherpe beelden tot 4K 50P kan vastleggen. Op de Canon-stand wordt tijdens de International Broadcasting Convention (IBC) 2018 60 jaar innovatie in de broadcastbranche gevierd. © Joby Sessions

3. Bekijk 4K-presentatie

In de productiezone kun je het actuele aanbod van professionele 4K/UHD HDR-videoproducten bekijken. De 4K-camera's van Canon bereiden de broadcastbranche voor op de toekomst van HDR en stimuleren je creativiteit met viermaal de resolutie van 1080p Full HD ofwel 3840x2160 pixels. Ontdek de uitbreidingsmogelijkheden en opnameopties van de full-frame Canon EOS C700 FF 5,9K-productiecamera. Als je de beurs bezoekt, kun je het allemaal zelf (scherp) zien.

De Franse filmer en Canon Ambassador Sébastien Devaud is gespecialiseerd in commercials, muziekvideo's en opnamen voor grote Franse tv-kanalen. Hij gebruikt een enorme verscheidenheid aan camera's en objectieven van Canon. Zijn favoriet is de Canon EOS C300 Mark II. Hij zal ook op IBC zijn om te vertellen over zijn nieuwe favoriete Canon-producten. Kom dus vooral om met hem te praten.

A woman stands at a workstation with two monitors showing the footage she is working with.
In de workflowzone op IBC 2018 kunnen bezoekers aan de slag gaan met Cinema Raw Light. © Joby Sessions

4. Bezoek de workflowzone

Canon ondersteunt de toekomst van film en televisie, van input tot output, via haar uitgebreide, toonaangevende en professionele aanbod van imagingproducten. Bezoek de workflowzone om te leren werken met de Cinema Raw Light-indeling van Canon. De 12-bits RAW-indeling maakt interne opnamen van de hoogste kwaliteit mogelijk met Cinema EOS-camera's van Canon.

De Deense filmmaker Nicolai Brix heeft onlangs een stemmige, atmosferische film gemaakt over een trainende boxer, met een Canon EOS C200 en de Cinema Raw Light-indeling. Nicolai zal tijdens IBC aanwezig om op de Canon-stand te vertellen over zijn workflow met de compacte videocamera en de veelzijdige indeling.

A Canon monitor is on a desk, with a laptop positioned next to it and a man wearing a Canon lanyard on the edge of the shot.
De bekroonde DP-V-monitorserie van Canon zal worden getoond op de IBC-stand. © Joby Sessions

5. Bezoek de monitorzone

In de monitorzone worden de Canon DP-V2421- en Canon DP-V1711-monitoren getoond. Deze beschikken over de nieuwste firmware die is bekroond met de begeerde 2018 HPA Award for Engineering Excellence. In deze zone wordt het technische en creatieve vernuft van Canon geëtaleerd, met een uitgebreide HDR-toolkit om nauwkeurige UHD HDR-opnamen en nabewerkingen te archiveren.

Ook zullen deskundigen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over alle sensationele producten die worden getoond. Je vindt Canon in hal 12, stand D60, in het RAI-beurs- en congrescentrum te Amsterdam, van 14 tot en met 18 september.

Geschreven door Kristine Clifford


Gerelateerde artikelen

Alles weergeven

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Klik hier voor inspirerende verhalen en het laatste nieuws van Canon Europe Pro

Meld je nu aan