NIEUWS

Exclusieve CPS-aanbieding: € 200 cashback op de Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R

Photographer Brent Stirton stands in a Namibian landscape holding a Canon EOS R with a 70-200mm lens and lens hood attached.
Canon Ambassador Brent Stirton gebruikte de Canon EOS R in combinatie met zijn bestaande EF 70-200mm f/2.8L IS II USM-objectief op locatie in Namibië, waarbij hij gebruikmaakte van de Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R.

Vanaf vrijdag 14 december 2018 tot donderdag 10 januari 2019 kunnen CPS-leden (Canon Professional Services) die een Canon EOS R aanschaffen, € 200 cashback claimen bij aanschaf van een Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R. Dit aanbod geldt ook voor CPS-leden die al een EOS R,Control Ring-adapter of beide hebben aangeschaft.

De Canon EOS R is een baanbrekende full-frame systeemcamera die nieuwe standaarden zet met een full-frame 30,3 Megapixel-sensor, uitstekende ISO-prestaties en Dual Pixel CMOS AF. Het EOS R System is gebaseerd op drie decennia voortdurende EOS-innovatie en een innovatieve lensvatting voor betere creatieve mogelijkheden. Het is een ongeëvenaarde balans van uitmuntende optische, mechanische en elektronische technologie die innovatieve full-frame objectieven, snellere autofocus en high-speed communicatie tussen camera en objectief mogelijk maakt. De geheel nieuwe RF objectieven leveren verbluffende prestaties en reactiesnelheid bij zowel fotograferen als filmen.

Indien je al EF- en EF-S-objectieven bezit, kun je die met de handige EF-EOS R-vattingsadapters heel gemakkelijk bij een EOS R-camera gebruiken zonder verlies aan kwaliteit of prestaties. De adapters zijn geschikt voor professioneel gebruik, met metalen vattingen aan voor- en achterzijde. Bovendien zijn ze weerbestendig en houden stof en vocht tegen, dus je kunt onder alle omstandigheden blijven fotograferen.

A close-up of a Canon EOS R with a 70-200mm lens attached shows Brent Stirton’s hands moving the control ring on his lens mount adapter.
De Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R is een van de drie adapters waarmee je je bestaande EF-en EF-S-objectieven in combinatie met de EOS R-vatting kunt gebruiken voor ongelofelijk hoge prestaties.

De Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R maakt het niet alleen mogelijk om EF en EF-S objectieven bij een EOS R-camera te gebruiken, maar voegt ook een Lens Control Ring toe. Deze ring is instelbaar en gemakkelijk te vinden terwijl je door de zoeker kijkt, waardoor je tactiele handmatige controle hebt over instellingen zoals diafragma, sluitertijd, ISO-gevoeligheid of belichtingscompensatie. In de praktijk krijg je nog meer flexibiliteit met je bestaande lenzen.

Canon Professional Services

Heb je Canon-apparatuur?

Registreer je apparatuur voor gratis advies van experts, onderhoud van apparatuur, toegang tot inspirerende evenementen en exclusieve aanbiedingen met Canon Professional Services (CPS).

Het lidmaatschap van Canon Professional Services biedt een snelle reparatieservice, inspirerende evenementen en exclusieve aanbiedingen. CPS is gericht op professionele en semiprofessionele fotografen en videografen die in het bezit zijn van in aanmerking komende Canon-apparatuur, zoals camera's, lenzen, printers en zelfs accessoires. Het lidmaatschap is gratis. Lees meer en meld je aan voor CPS op www.canon.nl/pro/canon-professional-services.

Met deze exclusieve aanbieding voor CPS-leden kun je € 200 cashback claimen wanneer je een EOS R-body of -kit plus een Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R (consumentenprijs € 229,99) aanschaft. Daardoor betaal je in feite minder dan € 30 voor de adapter.

Koop om in aanmerking te komen een nieuwe EOS R-body of -kit en een Control Ring-vattingsadapter EF-EOS R bij een deelnemende retailer vóór 10 januari 2019. Dien je cashback-claim online in, voorzien van je geldige CPS-lidmaatschapsnummer en e-mailadres, kassabon en EOS R-serienummer, plus de kassabon van de Control Ring-adapter. CPS-leden die al een EOS R, Control Ring-adapter of beide hebben aangeschaft, komen ook in aanmerking. Je moet 18 jaar of ouder zijn en claims moeten online worden ingediend; verdere voorwaarden zijn van toepassing.

Bezoek de promotiepagina voor de volledige details van deze exclusieve aanbieding, inclusief voorwaarden en bepalingen en informatie om je cashback-claim in te dienen.

Geschreven door Alex Summersby


Gerelateerde artikelen

Alles weergeven

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Klik hier voor inspirerende verhalen en het laatste nieuws van Canon Europe Pro

Meld je nu aan