Full Frame DSLR Camera

Full-frame-spiegelreflexcamera

De full-frame spiegelreflexcamera's van Canon combineren geweldige beeldkwaliteit met uitzonderlijke prestaties.

Leg elke kleur, elke nuance, elk detail vast

De ongeëvenaarde full-frame camera's van Canon bieden een groot dynamisch bereik. Zo blijven details behouden in lichte en schaduwpartijen en worden foto's met weinig ruis genomen. Daarnaast zorgt de geringe scherptediepte voor prachtige portretten. Deze camera's zijn gemaakt voor professionele resultaten bij elke foto die je neemt.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

De 5D Mark IV is voorzien van een full-frame sensor met 30,4 Megapixel, wat zorgt voor zeer gedetailleerde foto's, zelfs in de lichtste partijen en donkerste schaduwen.

Ontdek meer.

Full-frame DSLR

Waarom full-frame van Canon?

Leg alle details vast

Met de full-frame CMOS-sensoren kun je foto's maken met rijke details, dankzij het grote dynamische bereik, dat leidt tot minimaal verlies van details in lichte of schaduwpartijen. Tijdens de nabewerking kun je nog meer doen met je bestanden dankzij het grote belichtingsbereik.

Capture all the details

Fotografeer in het donker met minimale ruis

Elke full-frame camera van Canon garandeert heldere foto's met weinig ruis, dankzij de grote sensoren die zoveel mogelijk licht opvangen en de DIGIC-processors die artefacten verminderen.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Maak prachtige portretten

Het assortiment full-frame camera's van Canon biedt een aanzienlijk geringere scherptediepte dan camera's met kleinere sensoren. Hierdoor kun je bij portretfotografie een haarscherp onderwerp isoleren tegen een zachte achtergrond, voor zeer gestileerde professioneel ogende foto's.

Produce stunning portraits

Gerelateerde artikelen

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS-ondersteuning, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle reparatieservice en mogen gratis materiaal lenen (afhankelijk van het niveau van je lidmaatschap).

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services