PIXMA-software

De PIXMA printers en All-in-Ones bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn uitgerust met allerlei software die je creativiteit bevordert. Je kunt je vergeten herinneringen nieuw leven inblazen door het printen en organiseren van foto's eenvoudiger te maken, waaronder foto's van Facebook. Gemakkelijk documenten scannen en PDF-bestanden maken alsmede toegang tot exclusieve onlineservices.

My Image Garden

Ervaar alle mogelijkheden van je PIXMA. Het ordenen en printen van je foto's wordt zeer eenvoudig dankzij My Image Garden-software. Het verenigt alle hulpmiddelen die je nodig hebt en biedt automatische suggesties, sjablonen en nog veel meer om je creativiteit te bevorderen.


Bekijk de My Image Garden-tour

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM is een online service voor gebruikers van originele Canon-inkt, waarmee je foto's, illustraties, papierkunst en nog veel meer van internationaal beroemde fotografen en kunstenaars gratis kunt downloaden.

Er wordt continu nieuw materiaal aan toegevoegd: een constante inspiratiebron voor je creativiteit. Blader, download en print de inhoud van My Image Garden direct vanaf het scherm van een Cloud-compatibele PIXMA of vanuit de Canon PRINT-app.


Creative Park is een online service die iedereen kan gebruiken, en waarmee je je eigen gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders en andere leuke foto- en papieren objecten kunt maken.

Orden je foto's

Vind foto's die je al lang vergeten was terug op je computer. My Image Garden ordent je foto's automatisch op de datum waarop ze zijn gemaakt en toont ze in kalenderweergave. Dankzij de ingebouwde Gezichtsdetectietechnologie kun je foto's eenvoudig sorteren op personen op de foto's. Je kunt afbeeldingen ook eenvoudig sorteren op gebeurtenissen zoals huwelijken, verjaardagen, enzovoort.

Vastleggen en printen

Het printen van je foto's is nog nooit zo eenvoudig geweest. My Image Garden brengt alle printerinstellingen, zoals papiersoort, formaat en randen, samen in een eenvoudig te navigeren scherm. Met het uitgebreide aanbod van sjablonen en fotofilters maak je snel en eenvoudig echte kunstwerken van je foto's. Maak en print gepersonaliseerde kaarten, kalenders en fotocollages met het menu My Art.

Full HD Movie Print

Leg de hoogtepunten uit je movies vast. Speel je movie af die met een Canon-camera is opgenomen en selecteer de frames die je als foto wilt printen; je kunt ook frames samenvoegen tot één foto of een aantal clips uitspreiden om er een verhaal van te maken.

Direct printen op schijf

Geef je schijven een fraaie, professionele afwerking. Met de Direct Disc Print-functie kun je direct op bedrukbare schijven printen. Je kunt sjablonen gebruiken om je eigen label ontwerpen met je favoriete foto's en tekst.