PIXMA-software

De PIXMA printers en All-in-Ones bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn uitgerust met allerlei software die je creativiteit bevordert. Je kunt je vergeten herinneringen nieuw leven inblazen door het printen en organiseren van foto's eenvoudiger te maken, waaronder foto's van Facebook. Gemakkelijk documenten scannen en PDF-bestanden maken alsmede toegang tot exclusieve onlineservices.

My Image Garden

Ervaar alle mogelijkheden van je PIXMA. Het ordenen en printen van je foto's wordt zeer eenvoudig dankzij My Image Garden-software. Het verenigt alle hulpmiddelen die je nodig hebt en biedt automatische suggesties, sjablonen en nog veel meer om je creativiteit te bevorderen.

My Image Garden -banner

Bekijk de My Image Garden-tour

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM is een online service voor gebruikers van originele Canon-inkt, waarmee je foto's, illustraties, papierkunst en nog veel meer van internationaal beroemde fotografen en kunstenaars gratis kunt downloaden.

Er wordt continu nieuw materiaal aan toegevoegd: een constante inspiratiebron voor je creativiteit. Blader, download en print de inhoud van My Image Garden direct vanaf het scherm van een Cloud-compatibele PIXMA of vanuit de Canon PRINT-app.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
Creative Park is een online service die iedereen kan gebruiken, en waarmee je je eigen gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders en andere leuke foto- en papieren objecten kunt maken.

Probeer Creative Park nu

Orden je foto's

Vind foto's die je al lang vergeten was terug op je computer. My Image Garden ordent je foto's automatisch op de datum waarop ze zijn gemaakt en toont ze in kalenderweergave. Dankzij de ingebouwde Gezichtsdetectietechnologie kun je foto's eenvoudig sorteren op personen op de foto's. Je kunt afbeeldingen ook eenvoudig sorteren op gebeurtenissen zoals huwelijken, verjaardagen, enzovoort.

Vastleggen en printen

Het printen van je foto's is nog nooit zo eenvoudig geweest. My Image Garden brengt alle printerinstellingen, zoals papiersoort, formaat en randen, samen in een eenvoudig te navigeren scherm. Met het uitgebreide aanbod van sjablonen en fotofilters maak je snel en eenvoudig echte kunstwerken van je foto's. Maak en print gepersonaliseerde kaarten, kalenders en fotocollages met het menu My Art.

Full HD Movie Print

Leg de hoogtepunten uit je movies vast. Speel je movie af die met een Canon-camera is opgenomen en selecteer de frames die je als foto wilt printen; je kunt ook frames samenvoegen tot één foto of een aantal clips uitspreiden om er een verhaal van te maken.

Direct printen op schijf

Geef je schijven een fraaie, professionele afwerking. Met de Direct Disc Print-functie kun je direct op bedrukbare schijven printen. Je kunt sjablonen gebruiken om je eigen label ontwerpen met je favoriete foto's en tekst.

Quick Menu

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Maak de webprints die je wilt

Easy-WebPrint EX is een plug-in voor Microsoft Internet Explorer waarmee je eenvoudig belangrijke gedeelten van websites selecteert en kopieert. Vervolgens plak je ze in één document, dat je daarna kunt printen.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Stroomlijn je workflow

Canon's Print Studio Pro plug-in is de perfecte schakel tussen je afbeelding en de uiteindelijke print. Deze unieke software is speciaal ontwikkeld voor professionele PIXMA-printers en je maakt hiermee met het grootste gemak fotoprints van topkwaliteit.

Ontdek meer

Easy Photo-Print+

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen wenskaarten en kalenders


Met deze functie, ingebouwd in de Canon PRINT-app, kunnen gebruikers van tablets persoonlijke wenskaarten, kalenders, collages en nog veel meer maken met foto's die zijn opgeslagen op hun smartphone of tablet, of naar sociale netwerken zoals Facebook.

Download de gratis Canon PRINT-app en registreer je cloudprinter, en ga daarna meteen aan de slag voor familie en vrienden.

Full HD Movie Print is alleen beschikbaar bij bepaalde Canon IXUS-, PowerShot- en EOS-camera's en Legria-camcorders.

Controleer de afzonderlijke productspecificatie of bepaalde functies beschikbaar zijn en of bepaalde software compatibel is.