Assortiment PIXMA inkjet printers

Verken Canon’s complete serie stijlvolle PIXMA-inkjetprinters waarmee je snel en met hoge kwaliteit documenten en foto's print.

3-in-1 inkjetprinters

Deze compacte en stijlvole PIXMA All-in-Ones met print-, kopieer-, en scanvoorzieningen zijn de perfecte keuze voor thuis.

PIXMA MG7700-serie

PIXMA MG7700-serie

Deze premium All-in-One maakt gebruik van een 6-kleureninktsysteem waarmee je prachtige foto's print zonder in te leveren op snelheid of kwaliteit. Maak verbinding met smartapparaten en de cloud via de intuïtieve touchscreenbediening.

MG6800 series

MG6800 series

Deze hoogwaardige All-in-One printer met 5 gescheiden inktcartridges beschikt over Wi-Fi en een touchscreen, zodat je eenvoudig je documenten en foto's rechtstreeks kunt printen vanaf smartphones en vanuit cloudopslagservices.

MG5700 series

MG5700 series

Zonder gedoe printen en scannen met slimme apparaten en de cloud. Maak schitterende foto's en documenten met deze veelzijdige, gebruiksvriendelijke, All-in-One printer met 5 gescheiden inktcartridges.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Compacte en geavanceerde All-in-One met functies voor printen, kopiëren en scannen. De All-in-One is uitgerust met Auto Duplex, een kleurenscherm en Wi-Fi, en biedt ondersteuning voor printen via smartphone, internet en Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Maak eenvoudig verbinding met smartapparaten en de cloud via deze compacte All-in-One met Wi-Fi. Snel printen, kopiëren en scannen met hoge kwaliteit dankzij dubbelzijdig printen en optionele XL-inktcartridges.

PIXMA MG3050 series

PIXMA MG3050 series

All-in-One kleurenprinter, scanner en kopieermachine met Wi-Fi-connectiviteit en cloudfuncties – ideaal voor thuisgebruikers die de vrijheid willen om te printen vanaf hun tablet, smartphone, laptop, of camera.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Ga helemaal wireless met deze betaalbare, compacte All-in-One met Wi-Fi, waarmee je moeiteloos kunt printen vanaf je smartphone, tablet, camera of vanuit de cloud. Gewoon aansluiten, kopiëren, printen en scannen.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

De perfecte All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's, het printsysteem van de compacte Canon PIXMA MG2550S is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende All-in-One waarmee je thuis gemakkelijk kunt printen, scannen en kopiëren, met optioneel zuinigere XL inktcartridges en software voor slim printen vanaf websites.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Compacte All-in-One waarmee je thuis gemakkelijk kunt printen, scannen en kopiëren, met optioneel zuinigere XL inktcartridges en software voor slim printen vanaf websites.

4-in-1 inkjetprinters

PIXMA All-in-Ones met print-, kopieer-, scan- en faxvoorzieningen, alsmede een ADF, zijn de perfecte keuze voor je thuiskantoor.

MX925

MX925

Krachtige en productieve All-in-One met vijf inkten en optionele XL- en XXL-inktcartridges, Wi-Fi, ethernet en dubbelzijdige ADF voor 35 pagina's. Geavanceerde mediaverwerking met een papierlade voor 250 vel, dubbelzijdig printen en Direct Disc Print.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Een premium wireless All-in-One met 5-inktcartridges, Ethernet, mobiele ondersteuning en cloud-connectiviteit plus ADF (Automatic Document Feeder) voor 35 vel voor supersnel printen, scannen, kopiëren en faxen, zowel thuis als op kantoor.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Eenvoudig printen, kopiëren, scannen en faxen met deze cloud-compatibele All-in-One. Gebruik Wi-Fi connectiviteit om functies te delen tussen meerdere PC's en smartphones.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Gemakkkelijk printen, kopiëren, scannen en faxen met deze betaalbare wireless All-in-One. Functies delen tussen meerdere PC's en mobiele apparaten en gebruikmaken van de optionele kostenbesparende XL-inktcartridges.

MX495

MX495

Verbind met de cloud via deze betaalbare Wi-Fi® All-in-One. Ideaal voor thuis om eenvoudig te printen, kopiëren, scannen en faxen, en functies te delen tussen meerdere apparaten zoals smartphones en tablets.

Inkjetdocument- en -fotoprinters

Deze PIXMA-document- en -fotoprinters bieden printformaten van A4 of A3 en zijn de perfecte keuze voor thuis of op kantoor.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Deze A3+ kantoorprinter biedt krachtige prestaties, Wi-Fi en ethernetconnectiviteit plus printen vanaf mobiele apparaten. 5 single inktcartridges leveren op efficiënte wijze foto's en zakelijke documenten van superieure kwaliteit.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Geniet van verbluffende kwaliteitsfoto's tot maar liefst A3+ met deze premium printer met 6 single inktcartridges. Print wireless overal in huis vanaf smartphones, tablets en Wi-Fi camera's. Ideaal voor fotoliefhebbers.

iP7250

iP7250

Hoogwaardige fotoprinter met 5 afzonderlijke inktcartridges, Wi-Fi-connectiviteit en printen via smartphone. Laag design met twee volledig geïntegreerde papierladen: Auto Duplex en direct printen op schijf.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Deze compacte printer biedt betaalbare, hoogwaardige prints dankzij Canon’s FINE-technologie en optionele XL-inktcartridges. De USB-connectiviteit maakt van deze printer een perfecte persoonlijke bureauprinter.

PIXMA iP110 with battery

PIXMA iP110 with battery

Maak onderweg verbinding en print met de ultieme draagbare printer. Deze lichtgewicht printer past in een laptoptas en biedt je de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf je smartphone of vanuit de cloud te printen - met uitstekende resultaten.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Maak onderweg verbinding en print met de ultieme draagbare printer. Deze lichtgewicht printer past in een laptoptas en biedt je de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf je smartphone of vanuit de cloud te printen - met uitstekende resultaten.

Inkjetfotoprinters

Met de professionele PIXMA-fotoprinters print je met gemak foto's van galeriekwaliteit in formaten die variëren van 10x15 cm tot A3+.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Ervaar de ultieme kwaliteit. Met deze A3+-printer met 12 inkten maak je professionele prints zonder dat je een fotolab nodig hebt. Hoge productiviteit en uitgebreide ondersteuning voor media garanderen een betere omzet.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Deze zeer nauwkeurige printer op basis van 10 pigmentinkten produceert galeriewaardige prints die je met trots kunt tentoonstellen of verkopen. Volledige cloudconnectiviteit zorgt voor eenvoudige integratie met je favoriete professionele bewerkings- en opslagapps.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Deze professionele A3+ printer beschikt over een systeem op basis van 8 dye-inkten voor galeriewaardige prints die je met trots kunt tentoonstellen of verkopen. Daarnaast is de printer geschikt voor Wi-Fi en volledige cloudconnectiviteit voor eenvoudige integratie met bestaande workflows.

PIXMA-ondersteuning en -downloads

Download stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen, en krijg toegang tot online technische ondersteuning, hulpbronnen en probleemoplossing voor je PIXMA-inkjetfotoprinter.

Gearchiveerde PIXMA-printers

Vind specificaties en informatie over consumables van eerder gelanceerde PIXMA-inkjetfotoprinters in het gedeelte met gearchiveerde producten.