MAXIFY wireless printen

Alle modellen in deze serie beschikken over Wi-Fi connectiviteit, dus je kunt je MAXIFY-printer probleemloos delen met meerdere gebruikers en overal op kantoor wireless printen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te printen vanaf je smartphone en tablet, dankzij Canon's print-apps en Apple AirPrint™ ondersteuning op alle modellen. 

MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Alle MAXIFY-printers ondersteunen de AirPrint-functie die standaard op de iPhone®, iPad® en iPod® Touch aanwezig is, zodat je wireless kunt printen zonder eerst software te installeren. Je Apple-apparaat detecteert automatisch de printer op het Wi-Fi-netwerk en maakt het mogelijk om wireless foto's, e-mailberichten, webpagina's en andere documenten te printen.

MAXIFY print-apps

Download Canon's gratis print-app voor mobiele apparaten met Android™ of Apple, en bedien je MAXIFY wireless met smartphones of tablets. De app zoekt automatisch naar compatibele wireless MAXIFY-printers op een Wi-Fi netwerk zodat je op afstand kunt printen en scannen.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Canon PRINT-app

Met de Canon PRINT-app kun je wireless printen vanaf en scannen naar je mobiele Android- of Apple-apparaat op het lokale netwerk of rechtstreeks met de in de printer ingebouwde Access Point-modus. Je kunt ook de printerstatus en inktinformatie bekijken, de online printerhandleiding lezen en de MAXIFY Cloud Link-services gebruiken.

De Canon PRINT-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Canon-Print-Service-plug-in

Canon-Print-Service

Canon Print Service-plug-in

Canon Print Service is een printplug-in voor Android* smartphones die het mogelijk maakt om op vele compatibele Canon-printers (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) te printen via een Wi-Fi-netwerk. Deze plug-in werkt binnen geselecteerde Android-apps door de printknop te activeren en werkt dus niet als een afzonderlijke app.

[LOCAL]Android image app

Windows RT

Windows RT-tablets ondersteunen MAXIFY-printers via de in het Windows-besturingssysteem ingebouwde driver. Zodra de tablet de compatibele printer op het netwerk herkent, wordt Canon Utility op het Windows RT-bureaublad weergegeven. Zo kunt je zonder apps te installeren wireless printen en scannen.

MAXIFY-acess-point-mode

Access Point-modus

Wat als je niet beschikt over een router of geen toegang hebt tot een wireless netwerk? MAXIFY-printers die Access Point-modus ondersteunen, kunnen een ad hoc wireless netwerk maken. Zo kun je rechtstreeks printen vanaf je smartphone of tablet via de Canon PRINT-app of Apple AirPrint.

Cloud printing

Doe meer met je printer en geniet van de vrijheid van printen via internet. De MAXIFY-printers kunnen communiceren met de cloud. Daardoor kun je online materiaal direct vanaf het printerscherm printen en bestanden op je mobiele telefoon en tablet via internet verzenden om ze te printen.

Ontdek meer

MAXIFY-Cloud-Printing

* Android versie 4.4 (KitKat) of hoger vereist.

AirPrint is een handelsmerk van Apple Inc.

iPad, iPhone, iPod en iPod Touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen