MAXIFY-printers

Ontdek Canon’s volledige assortiment productieve MAXIFY-inkjetprinters voor bedrijven, ontwikkeld voor het snel printen van hoogwaardige documenten in kleine kantoren en kantoren aan huis

All-in-One inkjetprinters voor bedrijven

Deze multifunctionele MAXIFY-printers voor bedrijven met print-, kopieer-, scan- en faxvoorzieningen en grote ADF's (Automatic Document Feeder) zijn ideaal voor je kantoor.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Deze compacte All-in-One maakt efficiënt printen in kleur met professionele kwaliteit mogelijk voor het kantoor aan huis. Het apparaat beschikt niet alleen over Wi-Fi en een ADF (Automatic Document Feeder), maar ook over functies voor dubbelzijdig printen en scannen naar de cloud.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Uitmuntende multifunctionele inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax met print- en scanondersteuning voor mobiele apparaten en cloudservices, een printsnelheid van 19 ipm in zwart-wit en verschillende netwerkfuncties.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Snelle en productieve All-in-One voor kleurenprints van professionele kwaliteit voor het kantoor aan huis. Met Wi-Fi en Ethernet, touchscreenbediening plus smartphone- en cloudconnectiviteit.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

All-in-One kleuren-inkjetprinter voor het kantoor aan huis. De Canon MAXIFY MB2750-serie biedt ondersteuning voor mobiel printen en cloudintegratie, en de papiercapaciteit van 500 vel en de hoge printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit brengen je productiviteit naar een hoger niveau.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Snelle All-in-One met Wi-Fi voor veeleisende kleine kantoren. Voorziet in ADF, dubbelzijdig printen, bedieningsbeheer en monitoring plus krachtige smartphone- en cloudconnectiviteit.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Een krachtige All-in-One met kleuren-inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax, inclusief ondersteuning voor mobiele apparaten en cloudservices, hoge printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit en eenvoudige netwerkintegratie.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Krachtige All-in-One voor de meest veeleisende kleine kantoren. Voorziet in snel dubbelzijdig printen en scannen, papiercassette voor 500 vel, bedieningsbeheer plus smartphone- en cloudconnectiviteit.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

All-in-One kleurenprinter, fax, scanner en kopieerapparaat, printen met 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur. Met de krachtige Canon MAXIFY MB5450-serie beschik je over een apparaat dat is gebouwd voor productiviteit zonder concessies te doen op het gebied van prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Printers

Deze productieve A4-documenten printende MAXIFY-documentprinters zijn ideaal voor het kleine kantoor.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Snelle printer voor kleine kantoren met geïntegreerde Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit voor printen vanaf smartphones en vanuit de cloud. Voorziet in dubbelzijdig printen en inktcartridges met hoge capaciteit voor efficiënte, kwalitatief hoogwaardige zakelijke documenten.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Ontworpen voor productiviteit, prestaties en betrouwbaarheid. Snel printen met 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur, met een volume van 2500 pagina's, lage operationele kosten, plus Wi-Fi – ideaal voor kleine kantoren.