MAXIFY printen vanuit de cloud

Geniet van de vrijheid die het rechtstreeks printen vanuit cloudservices zoals Evernote, Dropbox, OneDrive en Google Drive biedt, vanuit het printerscherm of op afstand met je mobiele telefoon of tablet met de Canon PRINT-app. De All-in-One printers beschikken daarnaast over geavanceerde scanmogelijkheden.

MAXIFY-Cloud-Printers

MAXIFY-Print-from-Cloud

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Printen vanuit de cloud

MAXIFY-printers voor bedrijven geven je de vrijheid om via het printerscherm rechtstreeks vanuit online cloudservices te printen. Met de Canon PRINT-app kun je overal waar je wilt met mobiele apparaten printen.

Scannen naar de cloud

Met All-in-One MAXIFY-printers kun je met MAXIFY Cloud Link documenten rechtstreeks vanuit het printerscherm scannen naar de cloudservices Evernote, Dropbox, OneDrive en Google Drive.*

MAXIFY-Scan-to-email2

Scannen naar e-mail

Scanning-to-email

Met de functie Scan-to-email op All-in-One MAXIFY-printers kun je scans naar al je e-mailadressen sturen. Met de functie Attach-to-email kun je op je webmailservice (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) een concept van je e-mail maken met de scan als bijlage. Zowel Scan-to-email als Attach-to-email zijn direct via het printerscherm te gebruiken.*

Canon PRINT-app

CPIS-2.0.0_55

Met de Canon PRINT-app kun je niet alleen wireless printen vanaf je smartphone, je kunt de MAXIFY Cloud Link-services ook onderweg gebruiken. Je kunt op afstand en vanuit praktisch elke locatie documenten op Evernote, Dropbox, OneDrive, Google Drive en vele andere services printen. Je kunt ook de printerstatus en inktinformatie bekijken en de handleiding van de printer lezen.

MAXIFY-Printing-Solutions-app

De Canon PRINT-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Google Cloud Print

MAXIFY-printers bieden ook ondersteuning voor Google Cloud Print, zodat je vanuit praktisch elke locatie Google-documenten, e-mails, foto- en PDF-bijlagen kunt printen met smartphones, tablets en traditionele desktopcomputers. De bestanden worden voor het printen beveiligd via internet verzonden, waar je ook bent, in dezelfde kamer als de printer of in een ander werelddeel.

MAXIFY Google_Cloud_Print

*Scannen naar cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.