Een andere kijk op printen

Voor een topkwaliteit fotoprint heb je niet alleen een goede en geschikte printer nodig, maar ook goede kwaliteit papier en inkt. De combinatie van Canon printers met originele Canon inkt en papier biedt je deze zekerheid. Maar hoe kun je nu het meeste geld besparen? En hoe krijg je de beste kwaliteit fotoprint? En wat kun je eigenlijk allemaal voor leuke dingen doen met fotoprints? Met de informatie op deze site willen we je helpen om daar antwoord op te geven en te inspireren om het maximale uit je printer en fotoprints te halen.

De perfecte print

De Canon PIXMA printers zijn ontwikkeld om de perfecte foto’s te printen. De unieke printtechnologie in combinatie met originele Canon-inktcartridges en fotopapier staan garant voor haarscherpe en heldere prints met uitzonderlijke fotolabkwaliteit.

Vind voor jouw printer de juiste inkt.

Bespaar geld op inkt

Dankzij de originele Canon XL-cartridges met hoge capaciteit bespaar je geld zonder kwaliteitsverlies. Je kunt nog meer geld besparen met de Twin Packs en Multipacks.

Canon Print App

Geniet van de vrijheid om rechtstreeks via mobiele devices en via internet te printen vanuit de cloud. Met printers met het vernieuwde PIXMA Cloud Link kun je online direct printen vanaf het printerscherm of op afstand vanaf je mobiele apparaat met de Canon PRINT-app.

Creatief printen

Had ik maar..

Bekijk onderstaande YouTube video’s van Canon USA en zie waarom het soms beter is om te printen.