De nieuwe imageFORMULA DR-S150 van Canon biedt drievoudige connectiviteit en maximale flexibiliteit

’s-Hertogenbosch, 1 november 2019 - De nieuwe imageFORMULA DR-S150 desktopscanner van Canon biedt - naast de klassieke functionaliteiten voor het vastleggen van belangrijke documenten - drie snelle interfaces: behalve USB 3.2 Gen1 met 5 GBit/s ook LAN. Bovendien kan de scanner via WLAN moeiteloos met een smartphone of tablet communiceren.

imageFORMULA DR-S150

Flexibiliteit in de workflow is cruciaal voor de integratie van omgevingen waarin betrouwbaarheid en gebruiksgemak van het grootste belang zijn. De imageFORMULA DR-S150 biedt niet alleen een grote flexibiliteit, maar heeft ook uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een invoercapaciteit van 60 vellen en een doorvoercapaciteit van 45 pagina's per minuut zet deze hoogwaardige scanner een nieuwe standaard in dit segment. Bovendien neemt de imageFORMULA DR-S150 zeer weinig ruimte in beslag en heeft hij een zeer overzichtelijk display voor een eenvoudige en snelle bediening. Canon heeft de scanner daarnaast voorzien van hoogwaardige functies, zoals PUSH scannen en een rechtstreekse verzending van documenten naar specifieke netwerklocaties, zonder dat een PC-verbinding nodig is. Het totaalconcept is ontworpen voor een dagelijks scanvolume van maximaal 4.000 vellen, waardoor het een zeer geschikte oplossing is voor snelgroeiende MKB-bedrijven.

Snel inspelen op veranderende klantbehoeften

Met de Canon imageFORMULA DR-S150 beschikken bedrijven over een maximale efficiency en de allerlaatste innovaties, zodat zij snel kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften. Zo kan de scanner via de USB-interface worden ingezet voor individuele werkplekken, maar ook als netwerkscanner voor teams of via WLAN voor teams die op afstand met elkaar samenwerken. Kortom: met in totaal drie snelle interfaces is de desktopscanner geschikt voor alle denkbare workflows. Het beproefde gebruiksvriendelijke bedieningsconcept maakt een eenvoudige instelling via een lcd-touchscreen in kleur mogelijk. Het scannen middels taakknoppen maakt het heel eenvoudig om vooraf geconfigureerde taak-workflows te gebruiken, uiteraard met een geoptimaliseerde beeldkwaliteit voor verdere verwerking. Dankzij de MultiStream-functie is slechts één scan nodig om verschillende datasets te genereren - met of zonder kleurinformatie - of voor specifieke opdrachten in verband met barcodes in geautomatiseerde workflows. De scanner is in staat alle denkbare documenten dubbelzijdig te verwerken: van ID-kaarten en paspoorten tot plastic kaarten en allerlei andere documenten. De verwerking van volumes tot 60 vellen - van doorslagpapier tot 4 mm dik karton - zijn eveneens geen probleem.

Canon biedt een volledig aanbod voor de meest voorkomende Windows workflows: ISIS/TWAIN-driver (32 en 64 bit), Canon CaptureOnTouch Pro (meegeleverd): scannen naar GoogleDrive, SharePoint, OneDrive, SugarSync, Dropbox, Send-to-Print/Mail/FTP) met OCR, indexering en batchverwerking, de WirelessConnection Tool, de CaptureOnTouch Job Tool (voor mobiele apparaten zijn apps beschikbaar in de Google Store en in de App Store) en KOFAX VRS Basic. KOFAX waarborgt een automatische optimalisatie van scangegevens. De installatie van het softwarepakket neemt slechts enkele stappen in beslag en omvat alle componenten die noodzakelijk zijn voor de integratie van de scanner in het lokale netwerk. Voor Linux-workflows worden nu drivers ontwikkeld die in de eerste helft van 2020 via het web door Canon worden geleverd.