De nieuwe imagePROGRAF TA-serie grootformaat printers van Canon biedt veelzijdigheid en productiviteit

’s-Hertogenbosch, 4 november 2019 – Canon Europe introduceert de nieuwe imagePROGRAF TA-serie met een 24 inch TA-20 desktop en een 36 inch TA-30 staande multifunctionele printer. Twee betaalbare apparaten met als gemeenschappelijk kenmerk een veelzijdig en gebruiksvriendelijk printsysteem. Beide modellen zijn ontworpen voor zakelijke en dienstverlenende organisaties en stellen gebruikers in staat kleine aantallen hoogwaardige grootformaat prints te produceren* op het moment dat zij die nodig hebben.

imagePROGRAF TA-20

imagePROGRAF TA-30

De TA-serie beschikt over de meest krachtige eigenschappen van de geavanceerde imagePROGRAF TX- en TM- serie, waaronder de krachtige Air Feeding System (AFS)-technologie die het papier vlak houdt, zodat de printkop de inkt exact kan plaatsen zonder het papier te raken. Het resultaat is een hogere kwaliteit en een zeer nauwkeurige beeldregistratie. De interne bewegende delen zijn geoptimaliseerd om minder geluid te produceren, zodat de printers zeer geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar de geluidsoverlast tot een minimum moet worden beperkt. Dankzij hun compacte ontwerp zijn deze printermodellen zelfs naast het bureau van gebruikers te plaatsen en zijn ze een ideale oplossing voor efficiënt en eenvoudig gebruik op kantoor.

De TA-serie print moeiteloos technische tekeningen of architectonische ontwerpen met behoud van strakke lijnen en haarscherpe tekst. Ook kunnen de veelzijdige printers worden ingezet voor het printen van Gannt-diagrammen die omzetgroei weergeven, glanzende banieren die producten onder de aandacht brengen en aankopen in de winkel ondersteunen, of lesmateriaal, overzichtelijke lesroosters, feestelijke banieren voor het klaslokaal en zelfs materiaal voor gebruik buitenshuis. “Er is sprake van een groeiende behoefte om CAD-tekeningen te printen op kleine bouwlocaties, zelf posters te maken of grootformaat prints te maken voor een meer interactieve klassikale beleving. Onze nieuwe imagePROGRAF TA-serie is het antwoord op al deze grootformaat printbehoeften. De basistechnologieën van de imagePROGRAF-familie, zoals het Air Feeding System en de LUCIA TD inkt, zijn opgenomen in deze nieuwe serie. Dit stelt gebruikers in staat een grote verscheidenheid aan beeldmateriaal te produceren met een professionele kwaliteit en uitstraling. En dat allemaal op de eigen werkplek”, vertelt Junichi Wachi, directeur Large Format Printing EMEA van Canon Europe.

* INFORMATIE VOOR REDACTEUREN:

  • imagePROGRAF TA-20 = 110 A1-pagina’s of minder per maand
  • imagePROGRAF TA-30 = 80 A0-pagina’s of minder per maand