Personaliseer en print honderden papieren creaties met de nieuwe Canon Creative Park-app

Amstelveen, 11 november 2019 – Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Canon Creative Park-app, een one-stop-shop vol schitterende ontwerpmogelijkheden die je met één druk op de knop kunt downloaden en printen. De gemakkelijk te volgen instructies voor gebruik van de Creative Park-app maken knutselen voor het hele gezin gezellig, leuk en gemakkelijk. De app stelt gebruikers eenvoudig in staat hun creaties te personaliseren met tekst en foto’s – of het nu gaat om gepersonaliseerde uitnodigingen voor een feestje of banners voor een jarige, het was nog nooit zo makkelijk om papieren creaties tot leven te brengen.

Deze gratis mobiele app is compatibel met diverse Canon PIXMA-printers en stelt gebruikers in staat om gepersonaliseerde papieren creaties te downloaden en te printen vanaf een smartphone

Met de feestdagen voor de deur is de Creative Park-app ideaal voor gezinnen die hun creativiteit de vrije loop willen laten door een papieren sjabloon te downloaden en te personaliseren. Met behulp van een compatibele Canon PIXMA-printer is er voor elke leeftijdsgroep een sjabloon – of het nu gaat om bijvoorbeeld kerstversiering, gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders, fotolijsten, afbeeldingen van dieren of 3D-kunst. De app bevat ook educatieve content die kinderen op de basisschool ondersteunt en inspireert.

De gratis te downloaden app (iOS en Android) geeft toegang tot honderden leuke en kleurrijke papieren sjablonen die vrij zijn te combineren en stelt gebruikers in staat de gekozen ontworpen vanaf een smartphone een persoonlijk tintje te geven. De Creative Park-app maakt deel uit van het online Creative Park web-platform dat wereldwijd meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar trekt¹. De Creative Park-app is verkrijgbaar in 15 talen², zodat van iedereen het creatieve talent alle ruimte krijgt om te experimenteren en te ontdekken. Ga aan de slag, download de gratis app, maak een Canon-ID aan en print je favoriete creaties met een compatibele Canon PIXMA-printer³.

De Creative Park-app kun je downloaden via de App Store. Deze app ondersteunt iOS 11 of nieuwer en Android OS 5.0 of nieuwer. Ga voor meer informatie over de Creative Park-app naar www.canon.nl/apps/creative-park/.

iOS App downloadpagina:
https://apps.apple.com/gb/app/creative-park/id1460764852

Android App downloadpagina:
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.iphone.cp&hl=en


1 Gebaseerd op Canon-onderzoeksgegevens uit 2018
2 De Creative park app is verkrijgbaar in de volgende 15 verschillende talen: Engels, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds en Turks.
3 De Creative Park app is compatibel met de volgende printers: TS9500 serie, TS9100 serie, TS9000 serie, TS8300 serie, TS8200 serie, TS8100 serie, TS8000 serie, TS700 serie, TS6300 serie, TS6200 serie, TS6100 serie, TS6000 serie, TS5300 serie, TS5100 serie, TS5000 serie, TS3300 serie, TS3100 serie, TS300 serie, TR8500 serie, TR7500 serie, TR4500 serie, MG3000 serie, E4200 serie, E3300 serie, E3100 serie, E470 serie, E300 serie, G6000 serie, G5000 serie, G4010 serie, G4000 serie, G3010 serie