Canon bevestigt firmware-update met 24p-modus voor video-opnamen in recent geïntroduceerde EOS- en PowerShot-modellen

Amstelveen – 9 oktober 2019 – Naar aanleiding van feedback van gebruikers over de onlangs geïntroduceerde EOS- en PowerShot-modellen, kondigt Canon Europe een reeks toekomstige firmware-updates aan met een 24p-modus (23,98 fps) voor video-opnamen. Na downloaden, stellen de gratis firmware-updates gebruikers in staat met de geselecteerde modellen 24p (23,98 fps) videobeelden vast te leggen met Full HD- en 4K-resoluties. De eerste Canon-modellen die profiteren van de nieuwe 24p (23,98 fps) firmware zijn de onlangs geïntroduceerde EOS 90D en de EOS RP eind oktober. De Canon PowerShot G7 X Mark III en G5 X Mark II zullen eind december volgen en de update voor de EOS M6 Mark II is in 2020 beschikbaar.

Canon EOS 90D

Canon EOS RP

Canon PowerShot G7X Mark III

Deze aankondiging komt na de recente beschikbaarheid van de nieuwe firmwareversie 1.3 voor de EOS RP en 1.4 voor de EOS R, die de AF-prestaties van beide systeemcamera’s op het gebied van oog- en onderwerpdetectie nog verder optimaliseren. Door te luisteren naar de feedback van gebruikers streeft Canon naar het aanbieden van een gevarieerd en compleet assortiment camera’s dat tegemoetkomt aan alle wensen en interesses.

Ga voor meer informatie naar https://www.canon.nl/support/