KLEINE PRINTER, INDRUKWEKKENDE MOGELIJKHEDEN

Amstelveen, 16 september 2019 – Canon introduceert vandaag de i-SENSYS LBP852Cx, de veelzijdige en krachtige A3-kleurenprinter. Het nieuwste model combineert een compact design met een breed scala aan printoplossing voor een wereld aan hoogwaardige kleurenprints. Perfect om ideeën ter plekke tot leven te brengen of meer flexibiliteit aan bijvoorbeeld marketingacties toe te voegen.

De i-SENSYS LBP852Cx past moeiteloos in elk kantoor, of dat nu op een bureau is of in en een vrijstaande positie. Staat de printer vrijstaand, dan kan het apparaat uitgerust worden met cassettes waardoor de capaciteit enorm toeneemt. Deze nieuwe, compacte printer print alles snel en eenvoudig, van een A6-leaflet tot een 1.200 mm banner. De wekelijkse aanbiedingen in de winkel extra accent geven? Of snel mockups van hoge kwaliteit produceren? Deze krachtige kleine printer zorgt dat het voor elkaar komt.

Het printen van opvallende verkoop- en marketingmaterialen zou geen fortuin moeten kosten. Met deze betaalbare, krachtige printer is het nu mogelijk om levensecht promotiemateriaal maken dat een professionele uitstraling heeft. De Point of Purchase (POP) Optimisation-modus maakt kleuren helderder en voller, waardoor het maken van een duidelijk statement met print eenvoudige dan ooit is.

Wij zijn ervan overtuigd dat voor creativiteit vrijheid nodig is. Het mag niet tijdrovend zijn of enorme uitdagingen vormen. Daarom is deze printer – voor het eerst – compatibel met Canon’s PosterArtist Lite software – gratis te downloaden op de Canon-website. Met een groot aantal eenvoudig aan te passen templates is het ontwerpen en printen van indrukwekkend promotiemateriaal werkelijk een fluitje van een cent.

Prijs en beschikbaarheid

De i-SENSYS LBP852Cx is vanaf half oktober beschikbaar voor een verkoopprijs van € 2029,99 (inclusief BTW).

Ga voor meer productinformatie over de i-SENSYS LBP852Cx naar: https://www.canon.nl/