Canon vernieuwt haar i-SENSYS laserprinters

Amstelveen, 5 augustus 2019 - Canon heeft haar i-SENSYS-productlijn vernieuwd om zowel gebruiksgemak als eenvoud rechtstreeks naar uw kantoor te brengen. Met acht vernieuwde series, hoge prestaties en prints van uitzonderlijke laserkwaliteit, is er altijd wel een printoplossing dat past bij uw bedrijf en hoeft u nooit meer te kiezen tussen snelheid of kwaliteit.

PRINTEN ZONDER GEDOE

Canon is van mening dat printen gemakkelijk moet zijn. De printers zijn voorzien van een 5” lcd-touchscreen om dagelijkse taken zoals berichten weergeven, opgeslagen formulieren printen en documenten scannen en kopiëren met één druk op de knop uit te laten voeren. De printers, tevens met out-of-the-box-functionaliteit, doen verder het werk. Onze slimme tonercartridges zijn, dankzij de automatische verwijdering van sluitstrip, binnen enkele seconden te vervangen zijn zonder vuile handen te krijgen. Ook is de tonerstatus vooraf gemakkelijk te controleren om te voorkomen dat deze onverwachts opraakt.

Canon heeft daarnaast de bruikbaarheid gemakkelijker gemaakt alsook de personalisatie mogelijkheden. De uitgebreide, eenvoudig te gebruiken applicatiebibliotheek maakt het mogelijk de functieknoppen moeiteloos aan te passen. Dankzij het touchscreen en toetsenbord voor een snelle UI (User Interface) en betere bedienbaarheid, neemt de installatie slechts enkele minuten in beslag. Op het veelzijdige startscherm kunt u de volgorde waarin de sneltoetsen van de applicaties worden weergegeven, eenvoudig wijzigen. Zo kan men ook desgewenst ruimte tussen de knoppen invoegen of juist verwijderen. In welke sector u ook actief bent – medisch, retail of accountancy, u kunt elke sneltoets aanpassen aan uw specifieke printbehoeften.

Er zijn tevens vijf nieuwe applicaties toegevoegd die u in staat stellen om:

  • Gescande documenten automatisch te voorzien van een naam en naar vooraf toegewezen mappen te sturen;
  • De tekstkwaliteit van gescande documenten met één druk op de knop te verbeteren;
  • In één eenvoudige stap de taal van het touchscreen te wijzigen;
  • Te faxen en een kopie van het verzonden document op te slaan op een opgegeven locatie;
  • Met één druk op de knop toegang te krijgen tot de configuratiefunctie van de applicatiebibliotheek, de benaming van de UI op afstand en tot de gebruikershandleiding.

VEILIG PRINTEN

Ongeacht de grootte van uw kantoor, komt beveiliging op de eerste plaats. Zodra u uw printer inschakelt, blokkeert de nieuwe Verify System at Startup-functie automatisch ongeautoriseerde firmware en kan geen onbekende software worden geïnstalleerd of gestart. Veilig printen met een pincode, Universal Login Manager en uniFLOW-compatibiliteit betekent dat de document- en gegevensbescherming end-to-end is. Simpelweg niemand anders heeft toegang tot uw documenten – behalve uzelf. En wanneer u documenten deelt, kunt u erop vertrouwen dat dit veilig gebeurt, ongeacht of u werkt via een bedraad of een draadloos netwerk.

Anil Jagpal, European Marketing Manager bij Canon Europe, zegt hierover het volgende: “Wij willen onze klanten simpelweg het beste van alle mogelijke werelden bieden. De Canon i-SENSYS laserprinters zijn compact, maar wel krachtig, efficiënt, snel, functioneel, veilig en eenvoudig in gebruik. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw printer voor u werkt en niet andersom. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste oplossing hebben die exact bij uw printbehoeften past.”

Onderstaande, vernieuwde zwart-witlaserprinters zijn vanaf september verkrijgbaar:

Onderstaande, vernieuwde kleurenlaserprinters zijn vanaf nu verkrijgbaar:

Verdere informatie