Laat je inspireren door bijzondere sprekers en ervaar zelf de nieuwste producten op de Canon-stand tijdens Professional Imaging 2019

Amstelveen, 12 maart 2019 – Canon is ook dit jaar weer groots aanwezig op de Professional Imaging beurs. Op de ruime Canon-stand te vinden in Hal 3, vertellen diverse experts spelenderwijs alles over de nieuwste Canon Imaging producten op het gebied van foto, video en print. Leer bijvoorbeeld alle know-hows van foodfotografie in de vorm van een workshop, maak kennis met het nieuwe EOS R-systeem middels diverse demonstraties, of neem plaats in het Canon-theater voor een inspirerende lezing van onder andere documentaire fotografe en kersverse winnares van de Canon Zilveren Camera, Cynthia Boll.

Programma Canon-stand

Tijdens Professional Imaging staan er diverse workshops en lezingen geprogrammeerd op de Canon-stand. Zo zal Cynthia Boll, die onlangs nog de Canon Zilveren Camera won met haar reportage “Sinking Cities Jakarta”, het Canon-theater betreden met een meeslepende lezing op het gebied van documentaire fotografie. Verder legt gerenommeerd landschaps-fotograaf Bas Meelker uit hoe zijn foto’s dankzij de Canon EOS 5Ds r en het nieuwe EOS R-systeem tot leven komen en zal dancefotograaf Rutger Geerling je meer vertellen over zijn ervaringen met de Canon EOS M-serie in combinatie met zijn tweede passie: reizen. Ook zal Frits van Eldik een lezing verzorgen en verder ingaan op zijn keuze tussen enerzijds Canon DSLR camera’s en anderzijds Canon systeemcamera’s.

De workshops op de Canon-stand worden dit jaar verzorgd door Ronald Brakel en Toonen & Wientjens. Waar Ronald Brakel je alles leert over foodfotografie in een Do-It-Yourself setting, zullen Toonen en Wientjens je de fijnste kneepjes van modelfotografie leren. Maak daarnaast tevens kennis met het nieuwe, baanbrekende EOS R-systeem tijdens diverse demonstraties. Naast een innovatieve lensvatting en een uitgebreid assortiment RF-lenzen, bestaat het EOS R-systeem inmiddels uit twee full-frame systeemcamera’s: de EOS R en de EOS RP. Beide camera’s bieden gebruikers de mogelijkheid om met zowel RF-lenzen als met hun eigen EF- of EF-S lenzen hoge kwaliteit beelden en video’s te maken.

Het volledige schema aan Canon workshops en lezingen is terug te vinden via de volgende link: https://www.canon.nl/professionalimaging/. Meer informatie over Professional Imaging 2019 zelf en de kaartverkoop is te vinden op https://www.professionalimaging.nl/. De Canon-stand is dit jaar te vinden in Hal 3.