Introductie van de PIXMA TS705 – de compactste Canon-SFP met vijf inktcartridges

Amstelveen, 7 januari 2019 – Canon Europe maakt vandaag de introductie bekend van haar compactste SFP (Single Function Printer) met vijf afzonderlijke inktcartridges. De nieuwe Canon PIXMA TS705 is met een papiercapaciteit van 350 vel, tweevoudige papierinvoer, een reeks aan connectiviteitsopties (waaronder Amazon Alexa¹ en Google Home² integratie) en compatibiliteit met een groot aantal papiersoorten en apps voor onbeperkte creatieve mogelijkheden perfect voor thuis of op een klein kantoor.

Een slimme, connected en betaalbare inkjetprinter voor topprestaties thuis of op kantoor

Voor iedereen met oog voor de nieuwste smart home innovaties is dit de juiste SFP. De Canon PIXMA TS705 is compatibel met Amazon Alexa en Google Home apparaten3 om naadloos te integreren in het dagelijkse leven van de gebruiker en in de omgeving waarin de printer functioneert. Op verzoek geven Alexa en Google Assistant graag instructies om een geselecteerd scala aan kleurplaten voor kinderen, sudokupuzzels of handige checklists of rapportagesjablonen te printen. De aangesloten technologieën bieden ook nuttige hoorbare updates over de status en inktniveaus van de Canon PIXMA TS705.

De compacte Canon PIXMA TS705 is 18 procent kleiner dat het voorgaande model, de PIXMA iP7250. De Canon PIXMA TS705 beschikt over een groot aantal functies en kenmerken, waaronder spraakbesturing, connectiviteitsopties en zuinige inktcartridges. De nieuwe printer heeft een papiercapaciteit van 350 vel en is perfect voor kleine ondernemingen die ononderbroken willen printen op normaal papier. De tweevoudige papierinvoer zorgt voor maximale productiviteit en stelt de PIXMA TS705 in staat alle soorten papier te verwerken, inclusief mat en glanzend, en formaten van 9 x 9 cm tot A4. Een full dot lcd-scherm garandeert dat ook de bediening eenvoudig is.

De Canon PIXMA TS705 print met vijf afzonderlijke inktcartridges en produceert daarmee haarscherpe tekst, hoogwaardige documenten plus levensechte foto’s en een breed scala aan creatieve content. Bovendien kunnen gebruikers met de optionele XL- en XXL-inktcartridges meer voor minder printen – vijf afzonderlijke inktcartridges betekent in de praktijk dat alleen de inkt die op is hoeft te worden vervangen.

De Canon PRINT-app is compatibel met iOS en Android, en stelt gebruikers in staat direct vanaf een slim apparaat via Wi-Fi te printen. Met de smartphone-kopieerfunctie van de app kunnen gebruikers moeiteloos kopiëren en printen door een foto van een document te maken en deze om te zetten naar een pdf-bestand. Dankzij de Ethernet-compatibiliteit beschikken gebruikers van de Canon PIXMA TS705 ook over een snelle en veilige verbinding.

Toegang tot PIXMA Cloud Link vereenvoudigt het dagelijks gebruik door gebruikers in staat te stellen documenten en foto’s te printen via populaire clouddiensten zoals Facebook, Instagram, GoogleDrive, DropBox en meer. Ook medewerkers hebben nu altijd toegang tot belangrijke documenten en kunnen deze op afstand printen. De Canon PIXMA TS705 is bovendien compatibel met AirPrint (iOS), Mopria (Android) en Windows 10 Mobile om zonder extra apps te kunnen printen.

Zowel kleine ondernemingen die kosten willen besparen als gezinnen met oog voor het milieu hoeven niet verder te zoeken dan de Canon PIXMA TS705. De Auto Power Aan/Uit-functie kan worden afgestemd op kantooruren of het dagschema binnen het gezin om ervoor te zorgen dat de printer altijd klaar is voor gebruik en tegelijkertijd zuinig is met energie. Bovendien garandeert automatisch dubbelzijdig printen dat het papierverbruik minimaal is.

Canon’s Easy-PhotoPrint Editor voor pc of slim apparaat biedt onbeperkte mogelijkheden voor gepersonaliseerde prints, waaronder eigen kalenders, collages en stickers. Deze kunnen worden geprint op een breed scala aan printmedia, zoals magnetisch, zelfklevend en 9 x 9 cm fotopapier. Daarnaast telt de Canon Nail Sticker Creator-app meer dan 200 sjablonen voor het op maat printen van nagelstickers met de Canon PIXMA TS705.

Met de PIXMA TS705 en bij gebruik van originele Canon-inkt kunnen gebruikers punten sparen met het Canon Print Rewards-programma. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor producten, leuke cadeaus en digitale diensten. Tijdige herinneringen via e-mail zorgen er ook voor dat inktbestellingen nooit worden vergeten wanneer de inkt bijna op is.

’De Canon PIXMA TS705 SFP met vijf afzonderlijke inktcartridges heeft een reeks aan verrassende kenmerken voor een printer die zo compact is uitgevoerd. Daarnaast is het de perfecte keuze voor thuis printen of nieuwe ondernemingen die snel en tegen een betaalbare prijs aan de slag willen.

De Canon PIXMA TS705 is verkrijgbaar vanaf februari 2019 voor een adviesprijs van €79,00.

Ga voor meer informatie naar: https://www.canon.nl/printers/pixma-TS705/

De belangrijkste kenmerken:

 • Perfecte fotoprints en haarscherpe documenten met 5 afzonderlijke inktcartridges
 • Slimme wireless en cloud connectiviteit
 • Full dot LCD
 • 2-voudige papierinvoer en automatisch dubbelzijdig printen
 • Papiercapaciteit van 350 vel
 • Intelligent en compact ontwerp
 • Nagelstickers en Disc printing

Inhoud van de verpakking:

 • Canon PIXMA TS705
 • Startpakket inktcartridges
 • Netsnoer
 • Installatie CD-ROM
 • Handleidingen en andere documenten


1 Amazon en Alexa zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

2 Google en Google Home zijn handelsmerken van Google LLC.

3 Op dit moment ondersteunt de EN (UK) Skill Store alleen Engels en Japans. Taalondersteuning kan variëren in andere Skill Stores.

Verdere informatie