Canon toont uitgebreid 4K-projectorassortiment en verbeterde projectiemogelijkheden tijdens ISE 2019

Amstelveen, 22 januari 2019 – Canon Europe maakt vandaag bekend dat tijdens ISE 2019 – ’s werelds grootste beurs voor AV-system integration – haar nieuwste ontworpen installatieprojectoren te zien zullen zijn: de LX-MH502Z en de XEED 4K5020Z. Tevens zal de recent aangekondigde RS-SL07RST te zien zijn, een speciaal ontworpen verwisselbaar 4K-objectief.

4K5020Z

RS-SL07RST

LX-MH502Z

Tijdens ISE 2019 bewijst Canon haar betrokkenheid bij 4K met creatieve oplossingen voor een reeks aan installatieomgevingen, variërend van compacte ruimtes tot grote auditoria. Voortbouwend op Canon’s ervaring en expertise met optica, biedt het vernieuwde assortiment een ongeëvenaarde 4K-resolutie waarmee system integrators van dichtbij kennis kunnen maken.

Superieure optica brengt beelden tot leven

Tijdens ISE 2019 kan kennis worden gemaakt met Canon’s indrukwekkende assortiment projectorobjectieven, waaronder de recent aangekondigde 4K RS-SL07RST. De 4K RS-SL07RST is vervaardigd van hetzelfde precisieglas en heeft dezelfde kwaliteit als de wereldberoemde EF- en RF-objectiefserie. In speciale zones op haar stand toont Canon tevens met twee 4K5020Z projectoren, één met de nieuwe 4K RS-SL07RST op een 158” scherm en de tweede op een 100” scherm met behulp van het RS-SL06UW-objectief, indrukwekkende native 4K-beelden. Ook demonstreert Canon de UHD pixel shift-technologie in de LX-MH502Z en de XEED-productlijn die in 2018 werd geïntroduceerd.

Colin Boyle, European Product Marketing Specialist bij Canon Europe, zegt: “Voortbouwend op de belangstelling voor het nieuwe chassisplatform dat tijdens ISE 2018 werd geïntroduceerd, kunnen we nu onze meest uitgebreide serie 4K-modellen onder de aandacht brengen, waarbij we onze expertise op het gebied van beeldkwaliteit en optica benadrukken. Tijdens ISE 2019 kunnen systeemintegrators kennismaken met projectoren met een reeks aan resoluties, helderheid en efficiëntie die voldoen aan de meest uiteenlopende installatie-eisen. Wij weten dat veel systeemintegrators in toenemende mate op zoek zijn naar end-to-end-oplossingen – van input tot output – en tonen we ook dit jaar waarom Canon met haar omvangrijke portfolio het beste is gepositioneerd om aan deze behoefte te voldoen: van beeldregistratie, inclusief de EOS R en Cinema EOS C300 II*, tot weergaveproducten en projectieoplossingen.”

Projectie in grote ruimten

Bezoekers van de Canon-stand zullen voor het eerst een praktijkvoorbeeld kunnen zien van de mogelijkheden die Canon biedt voor projectie in grote ruimten. De introductie van deze hoogwaardige oplossing wordt binnenkort officieel aangekondigd. Deze oplossing is geschikt voor openbare vertoningen, stadions, resorthotels en outdoor projectie. Het is de eerste keer dat bezoekers hiermee in Europa kennis kunnen maken.

De projectie van onvoorstelbaar mooi UDH-beeldmateriaal vastgelegd met de Canon C700 FF, een eersteklas productiecamera met veelzijdige 5,9K full frame CMOS-sensor, laat bezoekers de ongeëvenaarde beeldkwaliteit en resolutie van de nieuwste Canon 4K-projectoren voor grote ruimten ervaren. Bezoekers kunnen daarnaast ook een interactieve looproute op de stand volgen waar meerdere projectoren worden gebruikt om beelden nauwkeurig te combineren en weer te geven. In samenwerking met diverse partners laat deze demonstratie krachtige, heldere content zien, zelfs bij uitdagend omgevingslicht.

ISE 2019 vindt plaats van 5 – 8 februari 2019 in Amsterdam. Canon is te vinden in hal 1, stand N-30.*Andere producten aanwezig voor ‘touch-and-try’ door bezoekers zijn:

  • RF 35mm f/1.8 IS Macro STM-objectief
  • RF 24-105mm f/4L IS USM-objectief
  • RF 50mm f/1.2L USM-objectief
  • RF 28-70mm f/2L USM-objectief
  • Canon XF705
  • Canon EOS C200 cinema camera
  • Canon EOS C300 Mark II cinema camera
  • DP-V2411 4K referentiebeeldscherm