De in DSLR-stijl uitgevoerde Canon PowerShot SX70 HS heeft een krachtige 65x optische zoomlens en is overal te gebruiken

Amstelveen, donderdag 20 september 2018 – Canon Europe kondigt de introductie aan van de PowerShot SX70 HS, een bridgecamera met een krachtige, vaste 65x optische zoomlens die gelijkwaardig is aan een lens met een brandpuntsafstand van 21-1365mm. De Canon PowerShot SX70 HS heeft de uitstraling en bedieningskenmerken van een DSLR-model, is voorzien van een 7,5 cm vari-angle lcd-scherm, een 20,3 Megapixel sensor en registreert 4K Ultra High Definition video. Daarmee is de PowerShot SX70 HS de ideale all-in-one camera die een veelvoud aan opnamescenario’s aankan en ervoor zorgt dat niet langer meerdere lenzen moeten worden meegenomen.

Uitgerust met geavanceerde technologie voor de productie van hoge resolutie foto’s en 4K Ultra HD-video

De 65x optische zoom van de PowerShot SX70 HS heeft een indrukwekkende equivalente brandpuntsafstand van 2730mm zodra de Canon ZoomPlus-functie wordt gebruikt – ideaal voor het vastleggen van scènes op grote afstand. Met zo’n lange brandpuntsafstand beschikt deze camera over het vermogen om alles goed vast te leggen: van een concert, afstudeerceremonie tot de details op een vliegtuig op grote hoogte. De 0cm Macromodus stelt gebruikers in staat zich te concentreren op onderwerpen die de lens ‘aanraken’ en is ideaal voor het vastleggen van de fascinerende details van de wijzerplaat van een horloge, een bord met voedsel of veldbloemen die in bloei staan. De Zoom Frame Assist Lock-functie helpt bij het bewaken van de compositie bij supertele-opnamen en maakt de camera geschikt voor het vastleggen van snelle sporten of wilde dieren.

De klassieke DSLR-achtige ergonomie van de camera en de elektronische hoge resolutie OLED-zoeker staan garant voor een robuuste bediening en controle bij het kiezen van de compositie van foto’s. De Canon PowerShot SX70 HS heeft de geavanceerde en supersnelle DIGIC 8-processor als basis. Deze processor produceert hoge resolutie foto’s, 4K Ultra High Definition video en haalt bij continu-opnamen een snelheid van 10 fps (frames per seconde). De autofocus is snel en aanpasbaar, zelfs bij weinig licht. Continu-AF is mogelijk bij opnamen met 5,7 fps, zodat ook spontane momenten met gemak zijn vast te leggen.

De DIGIC 8-processor staat ook garant voor de 4K Ultra HD-videomogelijkheden van de camera, waaronder 4K time-lapse en 4K-fotobeelden. Prachtige landschappen en speciale herinneringen zijn hierdoor in de hoogste resolutie vast te leggen. De verbeterde 20,3 Megapixel 1/2.3-type CMOS-sensor van de camera levert een 25 procent hogere resolutie in vergelijking met de SX60 HS, de voorganger van de Canon PowerShot SX70 HS. Dit resulteert in opnamen met een nieuw niveau aan detailregistratie en natuurlijke kleurweergave. De upgrade van deze sensor betekent ook dat grote fotoprints er prachtig uitzien wanneer ze met de PowerShot SX70 HS worden gemaakt. Dierbare familieherinneringen die als print aan de muur worden gehangen komen zo nog meer tot hun recht. Naast scherpe JPEG’s kan de Canon PowerShot SX70 HS scènes vastleggen in RAW of compact RAW format.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om foto’s of video’s te synchroniseren met een smart device, pc of Mac1 via de Auto Image Sync en Transfer modus van de Canon Camera Connect app (iOS/Android) of de Image Transfer Utility 2 voor pc en Mac. De PowerShot SX70 HS biedt ook Remote Live View, waarmee foto’s op afstand kunnen worden gemaakt via een smartphone2. Heel handig bij het maken van bijvoorbeeld een familieportret waarbij iedereen er nu goed op staat.

Canon’s nieuwe premium bridgecamera staat garant voor een draagbare en veelzijdige imaging-ervaring en is in staat om alles vast te leggen, van een vlog tot wilde dieren op een Afrikaanse savanne en het portret van een geliefde tijdens een familiegelegenheid. Deze multifunctionele camera stelt met zijn krachtige 65x optische zoom gebruikers in staat om eenvoudig onderwerpen dichter bij te halen op de momenten die er echt toe doen.

De Canon PowerShot SX70 HS is vanaf november 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €559,99.

 

For more information, please visit: https://www.canon.nl/cameras/powershot-sx70-hs/

De belangrijkste kenmerken:

 • De uitstraling van een all-in-one DSLR met een eenvoudig te gebruiken interface
 • Veelzijdige opnamen met een 65x superzoom en een snelheid van 10 fps
 • Belangrijke herinneringen vastleggen in RAW en met 4K UHD-video
 • Betrouwbare, snelle autofocus – zelfs in omgevingen met weinig licht
 • Smartphone- en computerondersteuning via Bluetooth of Wi-Fi

Inhoud van de verpakking:

 • Canon PowerShot SX70 HS
 • Acculader LC-E12E
 • Oplaadbare Li-ion accu LP-E12
 • Lens Cap
 • Draagriem NS-DC11
 • AC kabel (E)
 • Handleiding


1 Computers: Mac en pc met Canon Image Transfer Utility 2, raadpleeg de specificaties voor meer informatie

2 Mobiele apparaten: compatible iOS- en Android-apparaten met de Canon Camera Connect app, raadpleeg de specificaties voor meer informatie