HOU JE VERHALEN LEVENDIG MET SCHITTERENDE PRINTS DIE JE THUIS MAAKT: CANON INTRODUCEERT DE PIXMA TS205 EN PIXMA TS305 VOOR BETAALBAAR EN COMFORTABEL PRINTEN

Amstelveen, 5 december 2017 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag twee nieuwe PIXMA-printers voor thuis geïntroduceerd: de PIXMA TS205 en PIXMA TS305.

  • Ideaal voor gezinnen en studenten: de betaalbare, compacte en stijlvolle printers zijn eenvoudig in gebruik
  • Print 10 x 15 cm foto’s zonder witrand met levensechte kleuren nu gewoon thuis
  • Met Wi-Fi-connectiviteit – print rechtstreeks vanaf een slim apparaat naar de PIXMA TS305
  • Kopieer en converteer smartphone-foto’s als pdf naar de PIXMA TS305 met Canon’s exclusieve Smartphone Capture and Copy

PIXMA TS305

PIXMA TS205

Thuis printen zonder witrand
Met de nieuwe PIXMA-printers zijn dierbare momenten met vrienden en familieleden gemakkelijk te printen. Of het nu gaat om een fotocollage of een foto voor op de koelkast thuis, de PIXMA TS205 en PIXMA TS305 printen 10 x 15 cm foto’s zonder witrand in slechts 65 seconden.

Ook de perfectionisten thuis kunnen erop vertrouwen dat Canon-inkt de beste resultaten oplevert. De zwarte pigmentinkt voor haarscherpe tekst en de dye-inkten voor de meest natuurlijke kleuren zorgen voor prints van de hoogste kwaliteit.

Verhoog de productiviteit
De PIXMA TS205 en PIXMA TS305 zijn ontworpen met productiviteit en kostenbesparing als uitgangspunt en beschikken over functies zoals de automatische ‘in- en uitschakel’-modus om energie te besparen wanneer de printer niet wordt gebruikt. Met deze twee modellen kunnen gebruikers complete documenten printen en kopiëren met grotere ondermarges en de optionele XL-cartridges betekenen in de praktijk dat er meer kan worden geprint en cartridges minder vaak vervangen hoeven te worden. De zwarte XL-cartridge kan circa 2,2 keer meer prints maken dan een standaardcartridge en is daarmee zowel zuinig als efficiënt.

Het tijdrovende handmatig wisselen van papier kan worden vermeden omdat de printers worden geleverd met probleemloze papiersensoren.

Wi-Fi-connectiviteit
De PIXMA TS305 is compatibel met AirPrint¹ en Mopria², zodat je snel online bent en de voordelen van wireless connectiviteit ervaart. Printen vanaf je smartphone of tablet kan niet veel sneller of gemakkelijker.

Download de Canon PRINT-app³ voor iOS en Android om meer uit je printer te halen. Print vanaf mobiele apparaten of via apps met PIXMA Cloud Link, ongeacht of het om je nieuwste Instagram-selfie of belangrijke documenten op Google Drive gaat.

Blijf elk moment van de dag verbonden met de PIXMA TS305, zelfs als je Wi-Fi-verbinding je in de steek laat, want je printer zal dat niet doen. Selecteer gewoon Wi-Fi-modi en kies ervoor verbinding te maken via de klassieke Wi-Fi-routermethode of – zonder router – via de toegangspuntmodus.

Verbinden via Bluetooth⁴-technologie
Maak je nooit meer zorgen over een papierstoring of dat halverwege een printopdracht het papier op is. Wanneer de PIXMA TS305 via Bluetooth is aangesloten, informeert de Canon PRINT-app je voordat fouten een probleem worden en ga je naar de online handleiding om via eenvoudige stappen een storing op te lossen.

Printen en kopiëren
De splinternieuwe PIXMA TS305 biedt gebruikers het extra voordeel van kopiëren, zoals bij een multifunctionele printer, wanneer deze via de Canon PRINT-app is aangesloten. Met de handige Smartphone Capture & Copy-functie kunnen gebruikers met hun smartphone van elk document een foto maken – of het nu een dienstregeling of de factuur is – en deze converteren naar een pdf-bestand dat moet worden opgeslagen, gedeeld of geprint.

De PIXMA TS305 heeft een speciaal ontworpen raster aan de bovenzijde, zodat je je document netjes op de printer kunt plaatsen; klaar om met één druk op de knop te kopiëren of te converteren. Zelfs wanneer je het document onder een hoek scant, dan zorgt de app er telkens weer voor dat het eindresultaat een professionele uitstraling heeft.

Plezier voor het hele gezin
Met de PIXMA TS305 kun je met Canon’s Message in Print⁵ gepersonaliseerde, unieke berichten versturen en je verhalen op een nieuwe, leuke manier met vrienden en familie delen. Voor een extra persoonlijk accent kun je onzichtbare berichten toevoegen, zoals een felicitatie of een YouTube-video, die alleen door je dierbaren kunnen worden bekeken⁶.

Met de nieuwe PIXMA TS205 en PIXMA TS305 kan het gehele gezin printen als nooit tevoren. Of het nu gaat om het printen van belangrijke documenten of facturen op de PIXMA TS305 met behulp van de Canon PRINT-app of dat je plezier beleeft aan het maken van gepersonaliseerde berichten; de nieuwe printers voldoen aan de wensen van iedereen.¹ Voor gebruikers van iOS
² Voor gebruikers van Android
³ Via de PIXMA Cloud Link-functie in de Canon PRINT app
⁴ Uitgerust met Bluetooth® low energy-technologie (printen en scannen via Bluetooth is alleen beschikbaar op Android-apparaten met Bluetooth-communicatie en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app zijn niet gegarandeerd voor alle Android-smartphones. Het Bluetooth® woordmerk en logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. vindt onder licentie plaats. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn van de respectievelijke rechthebbenden.
⁵ Vereist een internetverbinding en de Message in Print-app die gratis beschikbaar is in de App Store. Compatibel met de iPhone 6 of andere apparaten die iOS 9.0 of nieuwer draaien. Jouw apparaat dient te zijn verbonden met een werkend netwerk met wireless mogelijkheden. Vereist originele content die moet zijn gemaakt met de Message In Print-app/service, die vervolgens moet worden geprint met een compatibele Canon-printer die is geïntroduceerd na augustus 2009. De inhoud (beeld en tekst) kan door de ontvanger worden bekeken met de compatibele Message In Print-app op zijn of haar compatibele apparaat. Tot de compatibele papierformaten behoren uitsluitend 10 x 15 cm en 13 x 13 cm (vierkant) en de compatibele papiersoorten zijn uitsluitend originele Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster en Photo Paper Matte. Bepaalde uitzonderingen kunnen van toepassing zijn.
⁶ Vereist een internetverbinding en de Message in Print-app die gratis beschikbaar is in de App Store. Compatibel met de iPhone 6 of andere apparaten die iOS 9.0 of nieuwer draaien. Jouw apparaat dient te zijn verbonden met een werkend netwerk met wireless mogelijkheden. Vereist originele content die moet zijn gemaakt met de Message In Print-app/service, die vervolgens moet worden geprint met een compatibele Canon-printer die is geïntroduceerd na augustus 2009. De inhoud (beeld en tekst) kan door de ontvanger worden bekeken met de compatibele Message In Print-app op zijn of haar compatibele apparaat. Tot de compatibele papierformaten behoren uitsluitend 10 x 15 cm en 13 x 13 (vierkant) en de compatibele papiersoorten zijn uitsluitend originele Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster en Photo Paper Matte. Bepaalde uitzonderingen kunnen van toepassing zijn.