Canon introduceert nieuwe, energiezuinige imageRUNNER ADVANCE MFP’s voor optimale efficiëntie binnen kantooromgevingen

Den Bosch, 3 oktober 2017 - Canon, wereldwijd marktleider in imaging solutions, heeft vandaag drie nieuwe multifunctionele printers (MFP's) toegevoegd aan haar populaire imageRUNNER ADVANCE-portfolio: de imageRUNNER ADVANCE C256i, imageRUNNER ADVANCE C356i en de imageRUNNER ADVANCE C356P. Deze nieuwe imageRUNNER ADVANCE C256/C356-serie is ontworpen voor optimale efficiëntie en biedt document oplossingen op maat die de totale printkosten omlaag brengen, de workflow verbeteren en een superieure beeldkwaliteit garanderen binnen ondernemingen van elke omvang.

imageRUNNER ADVANCE C356i

De imageRUNNER ADVANCE C256/356 series bouwt voort op de succesvolle imageRUNNER ADVANCE C255/355-serie en biedt ondernemingen een modern alles-in-een systeem dat printsnelheden haalt tot 35 pagina’s per minuut*. Met hun gebruiksvriendelijke 10,1-inch kleurentouchscreen en compacte vormgeving zijn de nieuwe modellen geschikt voor een breed scala aan moderne werkomgevingen – van thuiskantoren en het MKB tot grote kantoorgebouwen.

Door Canon’s V2 Colour-technologie te combineren met een hogere drumcapaciteit en nieuwe CS-toners die zowel de duurzaamheid van het document als de kleurstabiliteit verbeteren, garanderen de modellen in de imageRUNNER ADVANCE C256/356-serie schitterende resultaten met een consistente kwaliteit, zelfs bij hoge printvolumes. Gebruikers hebben toegang tot een reeks aan verbeterde nabewerkingsfuncties, zoals ‘Nieten & Sorteren’ voor documenten met een professionele uitstraling, terwijl bovendien op kostbare tijd wordt bespaard.

De veelzijdige imageRUNNER ADVANCE C256/356-serie kan dankzij de compatibiliteit met Canon’s uniFLOW en Therefore software worden ingezet voor efficiënt documentbeheer. Met deze software ontstaat een gecentraliseerde solution voor de monitoring van print- en scantaken binnen het gehele printerpark. De productiviteit kan verder worden verhoogd dankzij de mobiele printfunctionaliteit. Deze stelt gebruikers in staat onderweg print- en scantaken uit te voeren. Via een rechtstreekse wireless verbinding krijgen gebruikers toegang tot applicaties zoals de Canon mobile app, Canon’s PRINT Business, Apple AirPrint en Mopria, terwijl de Universal Login Manager (ULM) hen helpt de kosten te beheren en een printbeleid op te zetten.

Naast een veilige toegang bieden de geavanceerde scanfuncties van deze modellen gebruikers de mogelijkheid documenten via meerdere cloud-platformen te delen, zoals Google Drive*, Evernote en Dropbox.

De nieuwe MFP’s vereenvoudigen het beheer en de toepassing van een beveiligingsbeleid op basis van de meest recente beveiligingsnormen. De modellen worden standaard geleverd met HDD-encryptie, gemeenschappelijke criteriacertificering, IP/MAC-adresfilter, IPSEC en nieuwe wireless LAN-authenticatie.

Met hun toonaangevende TEC-waarden (Typical Electricity Consumption) zorgen de MFP’s voor een laag energieverbruik (0,8 Watt in sluimermodus) en met een duurzaam ontwerp dat is vervaardigd van gerecyclede materialen en bio-kunststoffen, helpen deze MFP’s de invloed op het milieu te minimaliseren. Alle modellen beschikken bovendien over Energy Star-certificering en de meest recente, strenge Blue Angel-certificering.

De modellen in de imageRUNNER ADVANCE C256/C356-serie zijn vanaf 1 november 2017 in heel Europa verkrijgbaar via de Canon-verkooporganisaties en geselecteerde Canon-dealers.

*Printsnelheden van 35 ppm bij de imageRUNNER ADVANCE C356-modellen.
* Google Drive als optie beschikbaar.