Printen, scannen en kopiëren in een handomdraai: Canon introduceert de nieuwe 3-in-1 printer, de PIXMA TS3150-serie

19 juli 2017 - Canon Europe, wereldleider op het gebied van imaging-oplossingen, heeft vandaag de nieuwe 3-in-1 multifunctionele inkjetprinter onthuld waarmee gebruikers thuis kunnen printen, scannen en kopiëren. De PIXMA TS3150-serie is gebruiksvriendelijk, stijlvol en voorzien van Wi-Fi-connectiviteit, waardoor het een must-have is voor gezinnen, studenten en gebruikers die zowel documenten als levendige foto's van dierbare momenten willen printen.

De PIXMA TS3150-serie zit boordevol nieuwe functies en heeft een nieuw, stijlvol en duurzaam ontwerp, een papierdetectiesensor, randloos foto's printen1 en wireless connectiviteit waarmee je verbinding kunt maken met een steeds groter aantal Canon-apps. De PIXMA TS3150-serie is verkrijgbaar in zwart en wit2 en is een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke printer voor iedereen.

Stijlvol nieuw ontwerp
Het duurzame bovenoppervlak is krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Ouders hoeven dus niet in paniek te raken als de kinderen ermee hebben gespeeld. Het glanzende oppervlak met rasterpatroon voorkomt ongewenste vlekken, waardoor de hoogwaardige, aantrekkelijke buitenkant van de PIXMA TS3150-serie behouden blijft.

Eenvoudig in gebruik
Dit gebruiksvriendelijke, betaalbare apparaat heeft een LCD-scherm van 3,8 cm en knoppen voor een snelle en eenvoudige wireless installatie. Bovendien kunnen gebruikers de print- en papierinstellingen in één oogopslag controleren. Verbinding maken met de printer is kinderlijk eenvoudig. Met slechts één klik kunnen gebruikers de Access Point-modus activeren om verbinding te maken met de printer, zonder tussenkomst van een router. De nieuwe functie voor papierdetectie helpt het printproces te vereenvoudigen en te versnellen voor gezinnen en studenten met een volle agenda.

Verbeterde connectiviteit en mogelijkheden om te delen
Met de betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit van de PIXMA TS3150-serie kunnen gebruikers rechtstreeks printen vanaf hun smartphone of tablet voor nog snellere prints en extra flexibiliteit.

Met de Canon PRINT-app heb je geen pc of Mac nodig bij het printen, kopiëren of scannen, voor een naadloze wireless ervaring.

Met de Canon PRINT-app kunnen gebruikers met PIXMA Cloud Link documenten en foto's printen van en uploaden naar sociale netwerken en populaire cloudopslagsites zoals Google Drive. Of je nu print of scant3, de PIXMA Cloud Link is perfect voor enthousiaste fotografen en Instagram-fans die rechtstreeks vanaf hun social media-kanalen levendige foto's willen printen. De PIXMA TS3150-serie ondersteunt prints4 in het traditionele vierkante formaat5 van Instagram en maakt randloze foto's mogelijk, waardoor gebruikers thuis een hoogwaardige afwerking kunnen bereiken.

De PIXMA TS3150-serie ondersteunt ook AirPrint™ voor Apple iOS™, Mopria® voor Android™ en apparaten met Windows 10 Mobile, zodat gebruikers direct kunnen beginnen met printen.

Eindeloze creativiteit voor het hele gezin
Met de nieuwe Canon-app Message in Print6 kunnen gebruikers onzichtbare berichten toevoegen aan fotoprints in de vorm van animaties, muziek, video of tekst. De ontvanger kan het bericht decoderen door hun iPhone boven de geprinte foto te houden. Door herinneringen op deze persoonlijke, unieke manier te delen helpt Canon je de verhalen achter je foto's te vertellen.

De PIXMA TS3150-serie is compatibel met gezinsvriendelijke Canon-services en -software, waaronder Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ en My Image Garden. De serie is geschikt voor het hele gezin en inspireert creativiteit met nieuwe interactieve manieren om foto's te delen. Of jullie nu gepersonaliseerde kaarten of kalenders printen of foto's voor het familiealbum: kinderen zijn urenlang bezig.

Van het printen van prachtige foto's van gedenkwaardige momenten tot die belangrijke documenten: de PIXMA TS3150-serie biedt hoogwaardige prints tegen een betaalbare prijs. De PIXMA TS3150-serie is gebruiksvriendelijk, handig, betrouwbaar en technologisch geavanceerd en is daarmee een stijlvolle printer voor het hele gezin.1Foto's printen zonder witrand (maximaal 13 x 18 cm)
2Kleuren kunnen variëren, afhankelijk van de locatie
4Wordt ondersteund door My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ en de Canon PRINT-app
5Bij gebruik van Canon's Glossy II Photo Paper Plus in 13 x 13 cm
6Momenteel alleen beschikbaar voor iPhones met iOS9 en hoger