Canon introduceert de nieuwe 3-in-1 PIXMA TS3150-serie voor moeiteloos printen, scannen en kopiëren

Londen, 19 juli 2017 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert vandaag een nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjetprinter voor gebruikers die thuis willen printen, scannen en kopiëren. De PIXMA TS3150-serie is gebruiksvriendelijk, heeft een stijlvol ontwerp en biedt Wi-Fi-connectiviteit. Daarmee is deze 3-in-1 een ‘must have’ voor gezinnen, studenten en iedereen die zowel professionele documenten als foto’s van unieke momenten wil printen.

De veelzijdige PIXMA TS3150-serie heeft een stijlvol, duurzaam ontwerp en zit boordevol slimme functies en mogelijkheden, zoals een sensor voor papierdetectie en de mogelijkheid voor het printen van foto’s zonder witrand1. De wireless connectiviteit stelt je in staat verbinding te maken met een groeiend aantal Canon-apps. De PIXMA TS3150-serie is een compacte, gebruiksvriendelijke printer en is verkrijgbaar in zowel zwart als wit2. De duurzame bovenkant is krasbestendig en gemakkelijk te reinigen.

Eenvoudig in gebruik
Deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 printer heeft een lcd-scherm van 3,8 cm voor een snelle configuratie van de wireless-mogelijkheden. Gebruikers kunnen in één oogopslag de print- en papierinstellingen controleren. Verbinding maken met de printer is zeer eenvoudig: met één tik kunnen gebruikers de Access Point-modus inschakelen om zonder router met de printer te communiceren.

De nieuw toegevoegde papierdetectiefunctie helpt het hele proces te vereenvoudigen en te versnellen – ideaal voor gezinnen en studenten.

Verbeterde connectiviteit en gemakkelijk delen
De betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit van de PIXMA TS3150-serie zorgt voor meer snelheid en flexibiliteit, en stelt gebruikers in staat om rechtstreeks te printen vanaf hun smartphone of tablet.

De Canon PRINT-app maakt een pc of Mac overbodig en creëert bij printen, kopiëren of scannen een vlekkeloze wireless beleving.

Met de Canon PRINT-app stelt PIXMA Cloud Link gebruikers in staat documenten en foto’s te uploaden naar en te printen vanaf sociale netwerken en populaire opslaglocaties in de cloud, zoals Google Drive. Of het nu gaat om printen of scannen3, PIXMA Cloud Link is ideaal voor fotoliefhebbers en Instagrammers die rechtstreeks vanuit social media foto’s willen printen. De PIXMA TS3150-serie ondersteunt prints4 in het vierkante formaat5 van Instagram6 en produceert foto’s zonder witrand, zodat gebruikers ook thuis een perfect eindresultaat krijgen.

De PIXMA TS3150-series ondersteunt ook AirPrint™ voor Apple iOS™, Mopria® voor Android™ en Windows 10 Mobile-apparaten, zodat gebruikers direct kunnen printen.

Creativiteit voor het hele gezin
Met de nieuwe Canon Message in Print -app kunnen gebruikers onzichtbare berichten opnemen in fotoprints, zoals animaties, muziek, video of tekst. De ontvanger kan het bericht ontcijferen door een iPhone boven de fotoprint te houden. Door op deze persoonlijke manier herinneringen te delen, helpt Canon je het verhaal achter je foto’s te vertellen.

De PIXMA TS3150-serie is compatibel met andere Canon-services en -software zoals Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ en My Image Garden. Daarmee biedt de PIXMA TS3150-serie plezier voor het hele gezin en inspireert deze 3-in-1 de creativiteit met nieuwe, interactieve manieren om foto’s te delen. Of je nu gepersonaliseerde wenskaarten en kalenders maakt of foto’s voor het familiealbum print, de PIXMA TS3150-serie staat garant voor urenlang printplezier.

De PIXMA TS3150-serie maakt hoge kwaliteit prints tegen een betaalbare prijs, of het nu gaat om het printen van schitterende foto’s van onvergetelijke verhalen of van belangrijke documenten. De gebruiksvriendelijke, betrouwbare en technologisch geavanceerde PIXMA TS3150-serie is de stijlvolle printer voor iedereen.1Fotoprints zonder witrand tot 5x7”
2Kleuraanbod afhankelijk van het land van aankoop
3Scan to cloud en scan to e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt
4Ondersteund door My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ en Canon PRINT-app
5Met Canon’s Glossy II Photo Paper Plus in 5x5”
6Met Canon’s Glossy II Photo Paper Plus in 5x5”