Canon introduceert update voor Connect Station CS100 met nog meer mogelijkheden voor opslaan en delen

Amstelveen 15 februari 2017 – Canon introduceert vandaag een update voor Connect Station CS100 – de eenvoudigste manier om je foto’s en video’s allemaal op één plek op te slaan, te bekijken en te delen. Het importeren vanaf en exporteren naar meerdere apparaten gaat nu nog gemakkelijker dankzij firmware 2.5 – deze updateversie introduceert het kopiëren vanaf smartdevices via de Connect Station-app. Met de huidige mogelijkheden om foto’s en video’s te importeren via USB, SD- en CF- kaartsleuven of wireless via NFC en Wi-Fi, zijn video’s vanaf je mobiel of tablet snel op te slaan om daar vervolgens thuis van te genieten.


De nieuwe update zorgt ook voor hogere snelheden bij het importeren van beeldmateriaal, waarbij de import vanaf een computer via netwerken is teruggebracht tot een derde van de tijd. Tot de andere nieuwe functies behoren een permanente looping van een album op een scherm – ideaal om te garanderen dat je altijd je mooiste foto’s kunt laten zien – en de mogelijkheid om de automatische standby-modus volledig uit te schakelen.

Connect Station CS100:

  • Moeiteloos foto’s en video’s kopiëren vanaf je camera, pc of geheugenkaart
  • Gemakkelijk delen naar en vanaf smartdevices met de Connect Station-app
  • Geniet van foto’s en video’s gemaakt met verschillende apparaten – alles op één plek
  • Deel beeldmateriaal op social media, via de cloud of met een ander Connect Station
  • Print rechtstreeks vanaf je Connect Station naar je wireless printer

Verdere informatie