Vastleggen en delen met de vernieuwde LEGRIA HF-serie

Amstelveen, 4 januari 2017 – Canon lanceert vandaag drie nieuwe modellen in haar vernieuwde LEGRIA HF-serie: de LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 en LEGRIA HF R88. De modellen in de vernieuwde lijn beschikken over dezelfde functionaliteit als hun voorgangers en voegt daar meer creatieve controle over de opnamen aan toe, zoals slow en fast motion-effecten, verbeterde beeldregistratie bij weinig omgevingslicht voor heldere, kleurrijke video’s plus een geheel nieuwe afwerking van de body. Daarmee zijn ze ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige HD-videobeleving.

LEGRIA HF R806

LEGRIA HF R86

LEGRIA HF R88


Creatieve functies en toonaangevende technologie
Elk van de camcorders biedt nu de mogelijkheid om met de nieuwe ‘flexibele’ slow en fast motion-effecten tijdens het filmen van beeldsnelheid te wisselen. Of je de beelden nu laat vertragen tijdens het uitblazen van kaarsen of juist versnelt wanneer je geliefde van een wakeboard tuimelt, je kunt eenvoudig een komisch effect toevoegen. Om er zeker van te zijn dat je videoclips er natuurgetrouw en goed belicht uitzien, wordt de Highlight Priority-modus ondersteund door een verbeterde Backlight Correction die je direct tijdens het filmen kunt selecteren. De combinatie van deze twee instellingen helpt de camcorder de scène te analyseren, zorgt dat alle details worden vastgelegd en dat het contrast tussen lichtere en donkere delen scherper is, zelfs bij scènes met een hele lichte achtergrond. Om je te helpen bij het navigeren naar de instellingen geeft het kleurrijke 7,5 cm high-res touchscreen toegang tot een gebruiksvriendelijke interface, terwijl Automatic scene de druk bij je wegneemt door op een slimme manier de instellingen voor je te wijzigen. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kun je met deze camcorders blijven filmen en de LEGRIA HF R86 en LEGRIA HF R88 bieden een ingebouwde opslagruimte zodat je nog meer beeldmateriaal kunt vastleggen.

De gehele LEGRIA HF-serie is uitgevoerd met Intelligent IS. Dit krachtige 5-assige stabilisatiesysteem zorgt zelfs bij hoge zoompercentages voor compensatie van cameratrillingen. Of je nu de eerste stapjes van je kind vastlegt of zonnige vakantiemomenten, je videobeelden blijven stabiel terwijl jij probeert de actiemomenten bij te houden. Met de 32x optische zoom, een indrukwekkende 57x Advanced Zoom en de betrouwbare Auto Zoom Framing Assist haal je details op afstand dichterbij en kun je erop vertrouwen dat je geen moment mist. Om je video van geluid te voorzien, is er Audio Scene Select. Deze functie kiest voor elke scène de juiste instelling om alles met de beste geluidskwaliteit vast te leggen.

Om nog meer in beeld te krijgen is de LEGRIA HF R88 bovendien uitgerust met de WA-H43 groothoekadapter. Ideaal in situaties wanneer je in een kleine ruimte filmt of een uitgestrekt landschap wilt vastleggen.

Verbeterde connectiviteit
De connectiviteitsmogelijkheden van de nieuwe LEGRIA HF-serie stellen je in staat om je video-opnamen direct te delen. De LEGRIA HF R86 en LEGRIA HF R88 beschikken beide over ingebouwd Wi-Fi en Dynamic NFC en zijn nu volledig compatibel met de Canon Camera Connect-app en het Canon Connect Station CS100. En voor een reeks aan connectiviteitsmogelijkheden biedt de LEGRIA HF R806 compatibiliteit met FlashAir.

LEGRIA HF R806 – de belangrijkste kenmerken:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom
 • Optical Intelligent IS
 • Ondersteunt FlashAir-kaarten
 • Slow & fast motion beeldregistratie

LEGRIA HF R86 – de belangrijkste kenmerken:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom
 • Optical Intelligent IS
 • Wi-Fi & NFC, 16 GB intern geheugen
 • Oplaadbare accu met lange gebruiksduur

LEGRIA HF R88 – de belangrijkste kenmerken:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom, groothoekadapter
 • Optical Intelligent IS
 • Wi-Fi & NFC, 16 GB intern geheugen
 • Oplaadbare accu met lange gebruiksduur