Canon introduceert CaptureOnTouch Pro software voor documentscanners

’s- Hertogenbosch, 1 november 2016 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag de professionele versie van haar intuïtieve scansoftware CaptureOnTouch geïntroduceerd voor documentscanners in de imageFORMULA-productlijn. Het CaptureOnTouch Pro platform sluit aan bij de sterk uiteenlopende scanbehoeften van zakelijke gebruikers. De software vereenvoudigt het scannen van documenten terwijl het tegelijkertijd een verbeterde functionaliteit op enterprise-niveau biedt.

Ondernemingen en organisaties zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun documentworkflows te optimaliseren en ongeacht hun omvang zorgt CaptureOnTouch Pro voor een hogere efficiëntie van het gehele scanproces. Het intuïtieve snelkiesmenu in de software maakt snel en effectief scannen met één druk op de toets mogelijk en converteert scans rechtstreeks naar een reeks bestandsindelingen, waaronder doorzoekbare en bewerkbare PDF’s, compact PDF/A, multi-pagina TIFF en PowerPoint.

Met de duidelijke bediening en veelzijdige cloudconnectiviteit biedt CaptureOnTouch Pro intelligente batch-scheiding voor het scannen naar afzonderlijke bestanden of mappen via een blanco pagina, teller, zone-OCR, patchcode of barcode (met optionele module). Om het beheer van documenten verder te stroomlijnen, maakt CaptureOnTouch Pro bij elke scan een indexbestand aan zodat scans gemakkelijk zijn te integreren binnen bestaande workflows.

De belangrijkste voordelen:

  • Tijdeffectief: Stroomlijnen van het gehele scanproces met pictogrammen en automatische batch-scheiding naar verschillende bestanden of mappen
  • Eenvoudige uitvoer: Meerdere bestandstypen en flexibele naamgeving van bestanden met document ID, tekenreeks of herkende gegevens
  • Eenvoudig verzenden: Gemakkelijk scannen naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mail, printer en populaire clouddiensten
  • Uitvoer naar indexbestand: Export van indexbestanden op pagina- of bestandniveau met standaardinformatie of barcode / OCR-herkenning
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige integratie van CaptureOnTouch Pro-functies via de instructieregel of software developer kit

CaptureOnTouch Pro kan vanaf 1 november worden gedownload. Meer informatie over downloaden en apparaatcompatibiliteit staat op www.canon.nl/scanners/document-scanners/captureontouch_pro/