Geniet van hoogwaardige prints met een van Canon's stijlvolle, compacte drie-in-één printers voor thuis

Londen, Verenigd Koninkrijk, 6 september 2016 - Canon onthult vandaag een nieuw ontworpen PIXMA-inkjetserie die draait om design, connectiviteit en creativiteit. Wat je ook nodig hebt, Canon biedt voor elk wat wils met de PIXMA TS5050-serie op instapniveau, de PIXMA TS6050-serie voor het middensegment, de PIXMA TS8050-serie, en de PIXMA TS9050-serie uit het topsegment, die allemaal tot wel 40% compacter zijn.

PIXMA TS5050-serie

PIXMA TS6050-serie

PIXMA TS8050-serie

PIXMA TS9050-serie


Naadloze connectiviteit
Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit kan elke PIXMA wireless printen vanaf pc's, smartphones en tablets met behulp van de verbeterde Canon PRINT-app voor Android en iOS. Met functies zoals Wi-Fi Direct¹ en Access Point-modus kun je rechtstreeks verbinding maken met de printer zonder dat je een router of Wi-Fi-wachtwoord nodig hebt. Zo kun je je printer eenvoudig delen met vrienden en familie die op bezoek zijn.

Met de PIXMA Touch & Print-functie van de PIXMA TS9050-serie en de PIXMA TS8050-serie, die toegankelijk is via de Canon PRINT-app op Android-apparaten, kun je eenvoudig je smartphone of tablet met NFC-functie koppelen en een print of scan maken. De ethernetverbinding van de PIXMA TS9050-serie biedt je de vrijheid om de verbinding tussen meerdere pc's in een netwerk te delen.

Op de PIXMA TS9050-serie, de PIXMA TS8050-serie en de PIXMA TS6050-serie bieden de LCD-touchscreens toegang tot de PIXMA Cloud Link, die verbinding maakt met je favoriete cloudservices. Zo kun je snel een foto printen of een document uploaden om onderweg te lezen. Als je van sociale media houdt, kunnen de geselecteerde printers² verbinding maken met Instagram™ en je lievelingsfoto's tot leven brengen - zelfs in de vorm van prints van 13 x 13 cm op het nieuwe vierkante glanzende fotopapier van Canon.

Moderne, compacte ontwerpen voor stijlvolle en connected woningen
De compacte, gestroomlijnde ontwerpen springen meteen in het oog, waardoor je PIXMA een kunstwerk voor je huis is. De contrasterende spiegelende en matte afwerking van de PIXMA TS8050-serie en de PIXMA TS6050-serie geven elke kamer extra glans, terwijl gebruikers ook een artistiek statement kunnen maken met de geavanceerde boxlook van de PIXMA TS9050-serie. Het kantelpaneel aan de voorzijde en de grote LCD-schermen bieden snelle toegang tot het gloednieuwe intuïtieve hoofdmenu op één scherm, dat de eenvoudige navigatie en functionaliteit van de Canon PRINT-app weergeeft.

Maak snel en eenvoudig prints van hoge kwaliteit vanuit je huis
De vijf afzonderlijke inktcartridges van de PIXMA TS5050-serie en de PIXMA TS6050-serie bieden snelle, hoogwaardige prints op zowel normaal papier als fotopapier. De PIXMA TS9050-serie en de PIXMA TS8050-serie hebben een extra grijze-inktcartridge en verbeterde zwarte fotoinkt zodat de printkwaliteit van foto's wordt verbeterd met rijkere details in donkere en schaduwgebieden, waardoor ze ideaal zijn voor fotografieliefhebbers. Met de optionele XL-cartridges op alle modellen kun je meer pagina's printen, terwijl de afzonderlijke inktcartridges minder afval produceren en elke kleur afzonderlijk kan worden vervangen.

Ga creatief te werk vanuit het comfort van je huis
Van foto's tot dubbelzijdige documenten of gepersonaliseerde verjaardagskaarten en knutselprojecten van kinderen: dankzij de nieuwe papierinvoer aan de achterkant zijn de nieuwe PIXMA-modellen compatibel met een breed scala aan papiersoorten en -formaten. Daarnaast hebben de TS9050-serie, TS8050-serie en TS6050-serie een voorste cassette. Dit betekent dat gebruikers normaal papier voor documenten in de voorste cassette kunnen plaatsen terwijl er fotopapier in de achterste lade wordt geplaatst, waardoor het printen van zowel documenten als foto's een stuk eenvoudiger wordt zonder dat je tussen prints door van papier hoeft te wisselen. Zowel de PIXMA TS9050-serie als de PIXMA TS8050-serie kunnen met de Canon PRINT-app rechtstreeks vanaf een externe schijf printen.

Met de PIXMA TS9050-serie, de PIXMA TS8050-serie en de PIXMA TS5050-serie kun je je foto's ook rechtstreeks vanaf een SD-geheugenkaart printen, zonder dat je een pc nodig hebt. Doordat je met de PIXMA TS9050-serie rechtstreeks vanaf een SD-kaart kunt printen, kun je met één druk op de knop creatieve filters toevoegen aan je foto's via het grote 5-inch touchscreen.

De belangrijkste kenmerken van de PIXMA TS5050-serie:

 • Compacte, elegante en betaalbare All-in-One printer
 • Printen via Wi-Fi, vanaf een SD-kaart of vanuit de cloud
 • 7,5 cm (3 inch) LCD-scherm en eenvoudige gebruikersinterface
 • Print thuis 10 x 15 cm (4 x 6 inch) foto's zonder witrand binnen 40 seconden
 • Printen vanaf je smartphone en tablet met de Canon PRINT-app

De belangrijkste kenmerken van de PIXMA TS6050-serie:

 • Snelle All-in-One document- en fotoprinter
 • Wi-Fi voor snoerloos printen, kopiëren en scannen door het hele huis
 • Intuïtieve gebruikersinterface met 7,5 cm (3 inch) touchscreen
 • Toegang tot cloudfuncties vanaf het touchscreen van de printer
 • Printen vanaf je smartphone en tablet met de Canon PRINT-app

De belangrijkste kenmerken van de PIXMA TS8050-serie:

 • Thuis foto's printen in verbluffende kwaliteit
 • Compacte Wi-Fi-printer met kopieer- en scanfuncties
 • Groot 10,8 cm (4,3 inch) touchscreen en automatisch kantelbaar frontpaneel
 • Connectiviteitsopties: Wi-Fi, NFC en SD-kaart
 • Printen vanaf je smartphone en tablet met de Canon PRINT-app

De belangrijkste kenmerken van de PIXMA TS9050-serie:

 • Gespecialiseerde printer die prachtige foto's van fotolabkwaliteit produceert
 • Het grote 12,6 cm (5 inch) touchscreen geeft toegang tot creatieve filters voor foto's op een SD-kaart
 • Compacte vormgeving met elegante contrasterende texturen
 • All-in-One met Wi-Fi en cloudconnectiviteit voor printen vanaf smartphones
 • Connectiviteitsopties: Wi-Fi, NFC, Ethernet en SD-kaart


¹ Alleen voor Android-apparaten
² TS9050, TS8050 en TS6050