Meer controle over opnamen met nieuwe Connect Station CS100 Smartphone app en firmware update

Amstelveen, 10 maart 2016 – Canon maakt vandaag de introductie bekend van een nieuwe smartphone app voor Connect Station CS100. Deze app zal eind maart beschikbaar zijn voor iOS en Android. De Connect Station CS100 Smartphone app stelt gebruikers in staat beeldmateriaal te uploaden naar en te downloaden vanaf smartphones en tablets, opnamen te bekijken en te selecteren voor weergave op een tv-scherm en om albums te hernoemen en opmerkingen toe te voegen¹.

Connect Station CS100.jpg


Aanvullend hierop kondigt Canon ook de release aan van een automatische firmware update voor de Connect Station CS100. Deze update zal eind mei beschikbaar zijn en zorgt voor betere bedieningsmogelijkheden en nog gemakkelijker toegang tot de bibliotheek met afbeeldingen.

Met de Firmware 2.0 update zal de Connect Station CS100 over de volgende functionaliteit beschikken:

  • Snel uploaden in bulk – importeer in bulk foto’s vanaf een pc naar de Connect Station CS100 met de nieuwe, eenvoudige ‘drag & drop’ interface
  • Opnamen gemakkelijker exporteren – exporteer opnamen vanaf de Connect Station CS100 naar een groter aantal apparaten
  • Nieuwe functies Connect Station app – de firmware maakt een kanaal met al op de Connect Station CS100 opgeslagen beeldmateriaal en dit kanaal kan worden bekeken op smartphones en tablets. Het is bovendien mogelijk te zoeken op datum en naam van een album.
  • Ondersteuning van 13 nieuwe talen – Nederlands, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Pools, Hongaars, Oekraïens, Turks, Maleis, Thai, Vietnamees en Indonesisch

De Connect Station CS100 is een uniek opslagapparaat dat je helpt je foto’s en movies bij elkaar te brengen. Je kunt beeldmateriaal importeren via NFC, de nieuwe app, USB en SD- en CF-kaarten, en daarmee is de Connect Station CS100 een hub naar al je foto’s en video’s. Eenmaal opgeslagen kun je speciale momenten opnieuw beleven op je tv of wireless op je smartphone, tablet of pc. Je kunt beeldmateriaal zelfs online delen om vrienden en familie te laten meekijken.¹ Indien aangesloten op het thuisnetwerk

Verdere informatie

Foto's van de CS100

Volgende lezen

Stap in de creatieve wereld van EOS R: Canon introduceert de compacte full frame EOS RP

Amstelveen, 14 februari 2019 – Canon Europe introduceert vandaag de EOS RP – een kleine, lichte en praktische spiegelloze camera voor serieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar het volgende, hogere niveau in Canon’s revolutionaire EOS R-systeem. De EOS RP is ideaal voor reis-, landschaps- en portretfotografie en videoregistratie. Dit nieuwe model biedt meer mogelijkheden en brengt alle voordelen van het EOS R-systeem binnen handbereik, waaronder ’s werelds snelste autofocus. Als kleinste en lichtste full frame Canon-camera met verwisselbare lens tot nu toe, zorgt de EOS RP voor de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met de EOS RP kunnen foto- en videografen het volledige Canon-portfolio aan RF-, EF- en EF-S-lenzen verkennen en gebruiken.