Canon geeft het kantoor aan huis kleur met nieuwe paarse calculator

Amstelveen 29 februari 2016 – Canon introduceert vandaag een nieuw model calculator in haar LS-123K calculatorassortiment. De nieuwe paarse LK-123K biedt het kantoor aan huis een persoonlijk accent met een onverwachte kleur.

LS-123K Purple 2_IMAGE.jpg

Een kleurrijk ontwerp
De heldere paarse kleur van de calculator is voorzien van een metallic coating en geeft kleur aan elke werkplek. Naast het stijlvolle ontwerp beschikt de LS-123K calculator over een reeks veelzijdige kenmerken, zoals een 12-cijferig display en een groot, duidelijk leesbaar lcd-scherm. En om moeilijke berekeningen eenvoudig te maken, heeft de calculator ook ingebouwde btw-functies.

Milieubewuste calculators
De paarse LS-123K is vervaardigd volgens de duurzame productieprocessen van Canon’s huidige LS-123K calculatorassortiment. Dit assortiment is ontworpen om de invloed op het milieu zo gering mogelijk te houden en maakt daarvoor gebruik van een combinatie van zonnecel en batterij. De calculators in dit assortiment zijn deels vervaardigd van materiaal van gerecyclede Canon-producten.

LS-123K – de belangrijkste kenmerken:

  • Stijlvol ontworpen behuizing
  • 12-cijferige bureaucalculator
  • Ingebouwde btw-functies
  • Eindtotaalgeheugen
  • Tweevoudige voeding (zonnecel en batterij)
  • Groot lcd-scherm
  • Deels vervaardigd van materiaal van gerecyclede Canon-producten
Volgende lezen

Canon presenteert innovatieve oplossingen op BouwBeurs 2019 om slimmer en efficiënter samen te werken

's-Hertogenbosch, 10 januari 2019 - Op de BouwBeurs 2019 kunnen bezoekers onder de noemer ‘Slimmer samenwerken. Beter bouwen.’ kennismaken met innovatieve technologieën van Canon die het mogelijk maken informatie eenvoudiger te delen en effectiever te communiceren. De BouwBeurs 2019 - het tweejaarlijkse event voor de uitvoerende bouw in Nederland - staat van 4 tot en met 8 februari 2019 op het programma in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers krijgen bij Canon (stand 09.A099 in hal 9) een indruk van het uitgebreide en gevarieerde aanbod van oplossingen dat Canon voor de bouw heeft ontwikkeld. Zo demonstreert zij onder meer de vierde generatie van de Océ CrystalPoint-grootformaat printers, de nieuwe Océ ColorWave 3000 serie en diverse oplossingen voor visuele samenwerking.