Canon geeft het kantoor aan huis kleur met nieuwe paarse calculator

Amstelveen 29 februari 2016 – Canon introduceert vandaag een nieuw model calculator in haar LS-123K calculatorassortiment. De nieuwe paarse LK-123K biedt het kantoor aan huis een persoonlijk accent met een onverwachte kleur.

LS-123K Purple 2_IMAGE.jpg

Een kleurrijk ontwerp
De heldere paarse kleur van de calculator is voorzien van een metallic coating en geeft kleur aan elke werkplek. Naast het stijlvolle ontwerp beschikt de LS-123K calculator over een reeks veelzijdige kenmerken, zoals een 12-cijferig display en een groot, duidelijk leesbaar lcd-scherm. En om moeilijke berekeningen eenvoudig te maken, heeft de calculator ook ingebouwde btw-functies.

Milieubewuste calculators
De paarse LS-123K is vervaardigd volgens de duurzame productieprocessen van Canon’s huidige LS-123K calculatorassortiment. Dit assortiment is ontworpen om de invloed op het milieu zo gering mogelijk te houden en maakt daarvoor gebruik van een combinatie van zonnecel en batterij. De calculators in dit assortiment zijn deels vervaardigd van materiaal van gerecyclede Canon-producten.

LS-123K – de belangrijkste kenmerken:

  • Stijlvol ontworpen behuizing
  • 12-cijferige bureaucalculator
  • Ingebouwde btw-functies
  • Eindtotaalgeheugen
  • Tweevoudige voeding (zonnecel en batterij)
  • Groot lcd-scherm
  • Deels vervaardigd van materiaal van gerecyclede Canon-producten
Volgende lezen

Canon lanceert uniek online platform als verlengstuk van Het Perfecte Plaatje

Amstelveen, 31 oktober 2018 – Vanavond start alweer het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Als hoofdsponsor van het televisieprogramma, biedt Canon een uniek online contentplatform vol inspiratie dat in het verlengde ligt van het televisieprogramma. Laat je als kijker nog verder meenemen in de wereld van fotografie en bekijk de beste tips & tricks voor de wekelijkse thuisopdracht, alle ins & outs over de gebruikte Canon apparatuur tijdens de afleveringen en een nadere toelichting over de winnende foto’s.