Sjabloongalerij

De mogelijkheden voor een prachtig resultaat met PosterArtist zijn eindeloos. Bekijk de voorbeeldcollectie van interessante posterideeën, die u meteen naar uw PosterArtist-sjabloonbibliotheek kunt downloaden.

Template Gallery

Bedrijfsleven

Of u nu uw personeel op de hoogte wilt brengen van een aankomende roadshow of veel indruk wilt maken met de nieuwste verkoopcijfers, PosterArtist is de ideale software hiervoor.

Onderwijs

Of u nu leerlingen op de hoogte wilt houden van roosters of posters wilt gebruiken als nuttige hulpmiddelen in de les, met PosterArtist maakt u het in een handomdraai.

Gezondheidszorg

Het brede scala aan sjablonen van PosterArtist kan zorgen voor betere communicatie tussen zorgprofessionals en patiënten, zowel bij de huisarts als in het ziekenhuis.

Horeca

Met de prachtige sjablonen van PosterArtist is alles mogelijk, van wat er vandaag op het menu voor de lunch staat tot een gedetailleerde tafelschikking voor de bruiloft morgen.

Branche

Hebt u een plattegrond nodig voor een belangrijke opdracht of een bericht over gezondheid en veiligheid dat iedereen moet zien? Gebruik dan een van Canon's sjablonen.

Openbare voorzieningen

Of het nu gaat om een tijdschema of een openbare bekendmaking, met een duidelijk ontworpen poster brengt u uw boodschap veel eenvoudiger over. Bekijk hier een aantal van Canon's ideeën.

Retail

Wilt u uw klanten graag op de hoogte houden van uw nieuwste aanbiedingen of wilt u een nieuw productassortiment onder de aandacht brengen? Met deze sjablonen hebt u dat zo gedaan.