Page Capture

Met de Page Capture-functie van PosterArtist kunt u Word-documenten, PowerPoint-presentaties en Excel-spreadsheets versturen om in uw posters op te nemen.

Met Page Capture worden documenten of afbeeldingen in een miniatuurweergave getoond vanwaar u ze eenvoudig naar PosterArtist kunt slepen. U kunt daarnaast de volgorde en grootte van de bestanden op de poster bepalen en tekst toevoegen. Met deze functie kunt u eenvoudig posters maken van bestaand materiaal.

Als u deze functie wilt gebruiken, moet het imagePROGRAF-printerstuurprogramma zijn geïnstalleerd. De Page Capture-functie begint in het printerstuurprogramma en eindigt in PosterArtist. Nadat u de afbeeldingen en documenten op de poster hebt geplaatst, kunt u de poster nog steeds aan uw voorkeuren aanpassen.

U kunt ook nog steeds alle andere hulpmiddelen in PosterArtist gebruiken. Ook nadat u alle documenten op de poster hebt geplaatst, kunt u bijvoorbeeld nog de kleur van de achtergrond wijzigen of cliparts toevoegen die in PosterArtist zijn opgeslagen.

*Deze functie is alleen beschikbaar op Windows 32-bits.

spacer
					image
Kenmerken en voordelen
Auto Design
Design Check
Page Capture
Beveiligingsinstellingen