PosterArtist

Eenvoudig posters maken

PosterArtist

Eenvoudig posters maken

PosterArtist bevat 200 vooraf ontworpen sjablonen, meer dan 1000 rechtenvrije afbeeldingen en clipart, meer dan 150 achtergronden, meer dan 150 kaders, allerlei afbeeldingen met tekst en nog veel meer om snel en eenvoudig posters met een professionele uitstraling te maken.

Bekijk de volledige specificaties

Ontwerpidee├źn

PosterArtist bevat veel sjablonen met allerlei verschillende thema's, waaronder: winkels, kantoren, hotels, restaurants, speciale gebeurtenissen, fotocollages, klasdecoraties, schoolactiviteiten, universiteiten, sport, ziekenhuizen en vliegvelden.

Sjabloongalerij weergeven

Design ideas

Auto Design

Met de Auto Design-functie wordt de Dynamic Layout Engine (een automatische opmaaktool waarmee de positie van elementen zoals afbeeldingen en tekst wordt bepaald) gecombineerd met professionele ingebouwde ontwerpexpertise.

Ontdek meer

Auto Design

Design Check

Als u klaar bent met het ontwerpen van de poster, kunt u deze in PosterArtist controleren op eventuele ontwerpproblemen.

Ontdek meer

Design Check

Beveiligingsinstellingen

PosterArtist bevat beveiligingsinstellingen die in open sjablonen zijn opgenomen voor beperkingen op creatief materiaal. Sjablonen en voorbeeldafbeeldingen kunnen in PosterArtist worden geregistreerd voor beveiliging en controle over het materiaal.

Ontdek meer

Security Settings

Page Capture

Met de Page Capture-functie van PosterArtist kunt u Word-documenten, PowerPoint-presentaties en Excel-spreadsheets versturen om in uw posters op te nemen.

Ontdek meer

Paper Capture

PosterArtist-software

Hebt u een oudere versie van PosterArtist en wilt u upgraden? Download de updater en word productiever terwijl u posters maakt.

Neem contact op

PosterArtist Lite

Met Canon PosterArtist Lite-software (een vereenvoudigde versie van PosterArtist met kernfunctionaliteit) kunt u professionele posters ontwerpen en printen in vier eenvoudige stappen. Meer dan 1.300 templates, foto's en clipart met ontwerpen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen. Het was nog nooit zo eenvoudig om opvallende posters te maken.

Lees meer

Neem contact op met het team van Canon om te ontdekken hoe u posters snel en gemakkelijk kunt voorzien van een professionele uitstraling met de PosterArtist-software.

Praat met het team