Welk voordeel biedt leasing?Leasing heeft verschillende voordelen.

1. Altijd de nieuwste apparatuur binnen handbereik tegen lage maandelijkse kosten.

2. Uw leencapaciteit bij een bank wordt niet aangetast, u blijft dus de baas over uw cashflow

3. Investeren met mogelijk fiscaal voordeel (zie Financial Lease)


Wat is Operational Lease?  

Als u voor Operational Lease kiest dan huurt u de Canon apparatuur van BNP Paribas Leasing Solutions N.V.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Bij deze leasevorm neemt u de apparatuur niet op in uw balans. U neemt alleen de huurtermijnen op als kosten in uw winst- en verliesrekening.

Na afloop van de overeenkomst wordt u niet automatisch eigenaar van de apparatuur. U zoekt dan samen met uw dealer nieuwe apparatuur uit en financiert deze (eventueel) opnieuw in een leaseovereenkomst. Op deze manier beschikt u altijd over de nieuwste Canon apparatuur.

• 0% rente 

• Vaste kosten gedurende de looptijd 

• Aan het einde van de overeenkomst zoekt u samen met uw eigen Canon Pro dealer nieuwe apparatuur uit of neemt u de gehuurde apparatuur, tegen een op dat moment te bepalen prijs, over van uw Canon Pro dealer


Wat is Financial Lease? 

Kiest u voor Financial Lease dan wordt u direct zelf economisch eigenaar van de Canon apparatuur. Op die manier investeert u in de nieuwste Canon apparatuur en spreidt u de betaling over meerdere jaren.

Doordat u zelf investeert kan de aanschaf van de Canon apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)*.

U neemt de apparatuur op in uw balans en schrijft zelf af op de investering

Na betaling van alle leasetermijnen en de koopoptie van BNP Paribas Leasing Solutions N.V. bent u eigenaar van de apparatuur. 

• 0% rente. 

• Vaste kosten gedurende de looptijd. 

• U betaalt het volledige BTW bedrag bij aanvang van de leaseovereenkomst. 

• Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van de apparatuur.

*Voor meer informatie en advies over de KIA kunt u contact opnemen met uw accountant of kijken op de website van de Belastingdienst .