Headers_1519x494

Campus Print

In de afgelopen jaren heeft Canon de behoefte van onderwijsinstellingen op het gebied van printen, scannen, kopiëren én betalen zien veranderen van enkel traditionele hardware (printers en multifunctionals) naar een totaaloplossing: cloud- en payment services, ketenintegratie, BYOD, hosting, portals, rapportages, contactloos betalen, security en meer. 


Met Campus Print ontzorgt Canon onderwijsinstellingen op al deze gebieden. Campus Print is een cloud-printmanagementoplossing waarmee gebruikers altijd en overal kunnen printen, scannen, kopiëren en betalen. Vanaf een laptop, tablet, smartphone of pc kan iedereen altijd op elke multifunctional afdrukken.


CAMPUS PRINT IN DE PRAKTIJK

Via de Campus-portal kunnen alle gebruikers hun account zelf beheren. Studenten en medewerkers loggen in via de Single Sign On op de Campus-portal en gasten creëren er hun eigen account. Zo kan iedereen direct gebruikmaken van alle functionaliteiten en zonder tussenkomst van uw ICT- en facilitaire afdelingen. Gebruikers kunnen zelf de volgende acties uitvoeren:

CAMPUS PRINT VOORDELEN

Keuze in IT-printinfrastructuur: cloudgebaseerde infrastructuur die past bij uw organisatie. 

Security: Canon Nederland is ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de huidige standaard voor informatiebeveiliging. 

Flexibiliteit en schaalbaarheid: eenvoudig aanpassen van de dienstverlening als de omgeving, werkwijzen of behoeften van gebruikers of onderwijsinstelling veranderen. 

Gebruikerstevredenheid en kostenbesparing door uniforme apparatuur: een uniform printerpark verhoogt het gebruiksgemak en verlaagt de kosten van supplies. 

Duurzamer printen door minimalisering van verspilling: geen stapels achtergelaten prints: pas na aanmelden bij de printer en het kiezen van de printopdracht worden de documenten geprint.